Instagram, Selçuk Bayraktar'ın İsrail'i eleştiren paylaşımını kaldırdı

Dünyanın en popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'ın; T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın İsraillilerin Mescid-i Aksa'nın alevler içinde yanmasına dans eden görüntüsünü eleştiren paylaşımını kaldırdığı ortaya çıktı. Bayraktar, Facebook'un da bu duruma dahil olduğunu belirtti ve "Facebook da bu ikiyüzlü sansür ve kara propagandanın araçlarından. Birçok kez denememe rağmen aynı videoyu yüklemeye bile müsade etmedi" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2021 09:45, Son Güncelleme : 12 Mayıs 2021 10:34
Instagram, Selçuk Bayraktar'ın İsrail'i eleştiren paylaşımını kaldırdı

İsrail, Filistinlilere yönelik başlattığı saldırılara dozunu artırarak devam ediyor. Türkiye'den İsrail'e tepki sesleri yükselirken, Baykar Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar da duruma tepki gösterdi.

"İSRAİL: IRKÇI FAŞİST TERÖR DEVLETİ"

Dün sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan Bayraktar, "İsrail: Irkçı faşist terör devleti Dünyanın başka neresinde, gündüz 16 çocuğu bombalarla katledip, gecesinde kutsal bir mabedin alevler içinde yanmasına dans edilir? Bu yaktığınız ateş ancak size döner Allah adildir, mutlak hüküm sahibidir" ifadelerine yer vermişti.

INSTAGRAM PAYLAŞIMI KALDIRDI

Bayraktar bu paylaşımını Instagram hesabından da paylaşırken, Instagram bu paylaşımı "Nefret söylemi" içerdiği için kaldırmış. Bayraktar konuyla ilgili olarak Twitter'dan yeni bir paylaşımda bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber