TCL'den ilk yerli cep telefonu geldi

TCL, Türkiye'de ürettiği ilk akıllı telefonu TCL 20 SE'i piyasaya sundu. Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank'ın da ziyaret ettiği üretim tesisinde 'Made in Türkiye' etiketiyle üretilen TCL 20 SE, gelişmiş akıllı telefon özelliklerine sahip. 6.82 inç'lik ekran büyüklüğü bulunan model için www.tclshoptr.com adresinden ön sipariş verilebilecek. Fiyatı 2 bin 799 TL olarak açıklandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Haziran 2021 08:04, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
TCL'den ilk yerli cep telefonu geldi

TCL Communication Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunca, uzun zamandır Türkiye pazarında faaliyet gösterdiklerini belirterek, "Ana stratejimiz, üstün kullanıcı deneyimine sahip ürünlerimizi erişilebilir fiyatlarla tüketicilerimize ulaştırmak. Türkiye'deki operatörlerle, perakendecilerle ve distribütör iş ortaklarıyla kapsamlı ve verimli bir stratejik iş birliği ağı da oluşturduk.

Yerli üretimle birlikte markamızın büyüyen yolculuğunda heyecan verici yeni bir bölüme geçiyoruz. 'Made in Türkiye' etiketine sahip TCL 20 SE üretimine başka modelleri de dahil edeceğiz ve Türkiye'den çıkan bir başarı hikayesi yaratacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber