Bakanlık, tiyatrolardan aşı olacakların listelerini istedi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, ülkede faaliyet gösteren tiyatroların görev alan oyuncu, yönetmen, dramaturg, teknik görevli gibi kişilere ilişkin Aşılama Programı Beyan Listesi'ni hazırlayarak en geç 11 Haziran Cuma günü saat 16.00'ya kadar iletmeleri gerektiğini açıkladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2021 13:55, Son Güncelleme : 09 Haziran 2021 14:37
Bakanlık, tiyatrolardan aşı olacakların listelerini istedi

Kültür ve Turizm Bakanlığınca, aşılama sürecine dahil edilen tiyatro sanatçıları ile bağlı hizmetlerde görev alan kişilerin bilgilerinin Sağlık Bakanlığı ile paylaşılacağı bildirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, müzisyenler, tiyatrocular, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin bugün itibarıyla aşılama programına dahil edildiği hatırlatıldı.

Güzel Sanatlar Müdürlüğünün bu çerçevede, tiyatro sanatçıları ile bağlı hizmetlerde görev alan kişilerin bilgilerini Sağlık Bakanlığı ile paylaşacağı belirtildi.

Açıklamada, tiyatroların faaliyetlerinde görev alan oyuncu, yönetmen, dramaturg, teknik görevlilerin, "www.guzelsanatlar.ktb.gov.tr" adresinde yer alan "Aşılama Programı Beyan Listesi"ni hazırlayarak en geç 11 Haziran Cuma günü saat 16.00'ya kadar "[email protected]" adresine iletmeleri gerektiği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber