Diyanet Vakıf-Sen'den zam duası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2007 19:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'de Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendikaların bir araya geldiği toplantıda Türk Diyanet Vakıf-Sen Denizli Temsilcisi Ahmet Oktan, memur maaşlarının artması için dua okudu.

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Haber-Sen, Türk Yerel-Sen, Türk Eğitim-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Sağlık-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Denizli şubelerinin üyelerinin katılımıyla Türk Eğitim Sen Lokali'nde tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantının açılışında Türk Diyanet Vakıf-Sen Denizli Temsilcisi Ahmet Oktan'ın okuduğu dua dikkati çekti.

Duayı ilk kez okuduğunu ifade eden Oktan, ''Allah, sendikamızı şer güçlerden korusun. Tüm çalışanların hakkının tam verilmesini, ülkede sendikal faaliyetlerin en üst seviyelerde olmasını, memur maaşlarının bundan sonra hak edildiği kadar verilmesini ve enflasyon canavarına karşı memur maaşlarının ezilmemesini diliyorum'' dedi.

Daha sonra Oktan'ın önderliğinde, sendika üyeleri ellerini açarak, ''Allah sendikamızı şer güçlerden korusun. Allah çalışanlarımızın hakkının verilmesini, memur maaşlarının hak edilen seviyeye yükseltilmesini nasip eylesin'' şeklinde dua ettiler. Duanın ardından, Türk Eğitim-Sen Denizli Şubesi Sosyal İşler Sekreteri Esat Şişman, sendikanın 2008 yılı beklentilerine yönelik konuşma yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber