Depresyona giren polis intihara kalkıştı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2007 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'nın Polatlı ilçesinde görev yapan bir polis memuru, Tekirdağ'daki evinde silahını ateşleyerek intihara kalkıştı. Yaralı polis memuru ailesi tarafından kendini kilitlediği banyodan çıkarılarak hastaneye kaldırılırken, arkadaşları kan vermek için seferber oldu.

Edinilen bilgilere göre, Ankara'nın Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve bir süredir psikolojik tedavi gören Sefer Yaşar (34), yıllık iznini kullanmak için ailesiyle birlikte memleketi Tekirdağ'da annesinin Çınarlı Mahallesi'ndeki evine geldi. Dün akşam saatlerinde kendisini banyoya kilitleyen Yaşar, beylik tabancasıyla kalbinin altına hedef alarak kısa mesafeden ateş etti. Silah sesi üzerine yakınlarının camı kırarak banyodan çıkardığı genç polis memuru Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne

kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan Yaşar için polis telsizlerinden sürekli kan anonsu yapıldı. Meslektaşları için seferber olan polis memurları, ameliyatta iç kanama geçiren Sefer Yaşar için 7 ünite kan verdi. Yaklaşık 3 saat süren ameliyatın ardından iç kanaması durdurulan Yaşar, ölümden döndü. Polis memuru Yaşar'ın sıktığı tek kurşunun karaciğeri zedelediği ve uzun süre iç kanama yaşadığı bildirildi.

Uzun süre doğu illerinde görev yaptığı belirtilen Sefer Yaşar'ın, görev yaptığı Polatlı ilçesine alışamadığı için depresyona girdiği öğrenildi. Hayati tehlikeyi atlatan Yaşar, ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber