Yerli kripto para dünyaya açılıyor

Yerli kripto para borsası Bitay, global çapta başlattığı BTY Token satışı ile globale açıldığını duyurdu. Bitay'a, ABD'den sonra AB'den de onay geldiği açıklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2021 07:50, Son Güncelleme : 16 Haziran 2021 07:59
Yerli kripto para dünyaya açılıyor

Bitay CEO'su Niyazi Yılmaz, kripto para piyasasını reel ekonomiyle entegre edecek iş modelleri geliştirdiklerini ve bunun en güzel örneklerinden birinin de BitayPay ürünü olduğunu belirterek, temmuzdan itibaren Bitay Global müşterilerine Bitay Visa Kartı sunacaklarını da söyledi.

Avrupa Birliği'nde kripto alım - satım ve saklama lisansı ve ABD'de kripto para platformu olarak 11 eyalette faaliyet göstermek üzere FinCEN'den onay aldıklarını anlatan Yılmaz, "Ayrıca global çapta BTY Token satışı başlattık. Türkiye'den globale açılan ilk kripto para borsası olduk. 1 Haziran'dan itibaren kurumsal yatırımcılara satışa sunulan BTY Token'ın halka açık satışına temmuz sonunda başlanacak" dedi.

Hedef ilk 20

Yılmaz, yurtdışında büyümenin en önemli gündem maddeleri olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Yurtdışına açılmaya yönelik çalışmalarımıza hız verdik. Estonya'daki lisanslı şirketimizi Ocak 2021'de kurduk. Bir ay arayla ABD'de FinCEN'den iznimizi aldık. Doğu Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, Ortadoğu yani ülkemizi çevreleyen bölgede ve Hindistan'da yeni iş birliklerine imza atmak üzere görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Hedefimiz öncelikle bölgede büyümek ardından globalde ilk 20 arasına girmek."

BTY adını verdikleri token'larının halka açık satışını yakın zamanda başlatacaklarını da dile getiren Yılmaz, şunları söyledi:

"Şu an kurumsal yatırımcılara satış dönemindeyiz. BTY, Bitay'da borsanın içinde ve anlaşmalı olduğumuz şirketlerde müşterilerimize fayda sağlayacak. Token tutanlara indirim ve öncelik vererek avantaj sağlamamızın yanında gelir kazanma imkanı da sunacağız. Çıkaracağımız ürünler için yurtdışında uzun süren araştırma ve detaylı analizler yapıyoruz. Fayda sağlayacağına inandığımız ürün ve uygulamaları borsamızda işleme alıyoruz. Bitay olarak firmaların token çıkarmasına ve satışına da aracılık edeceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber