Kamu-Sen'den Memur-Sen'e iadeyi ziyaret

Ağustos ayında başlayacak olan 6. Dönem Toplu Sözleşme sürecinde ortak hareket etme daveti kapsamında Memur-Sen ve Kamu-Sen arasındaki görümeler devam ediyor. Kamu-Sen heyeti bu çerçevede Memur-Sen'i ziyaret etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Haziran 2021 08:03, Son Güncelleme : 16 Haziran 2021 08:05
Kamu-Sen'den Memur-Sen'e iadeyi ziyaret

6. Dönem Toplu Sözleşme sürecinde ortak hareket edilmesine yönelik karar oluşturma amaçlı görüşmeler Memur-Sen Genel Merkezi'nde Memur-Sen ve Kamu-Sen arasında yapılan toplantıyla devam etti.

11 Haziran Cuma günü Memur-Sen heyeti Kamu-Sen Genel Merkezine ziyarette bulunmuş ve sürecin diplomatik takviminin oluşturulması konusunda bir görüş alışverişi ve karşılıklı ziyaret çerçevesi oluşturulmuştu.

Bu ziyaretin ardından Kamu-Sen de Memur-Sen Genel Merkezi'ne ziyarette bulundu. Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Tümer ve beraberindeki heyeti Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Bayraktutar ve Mehmet Emin Esen ağırladı.

Ziyarette Toplu Sözleşme sürecinin çerçevesi ve buna dair birlikte hareket etme iradesi noktasında iki konfederasyon Genel Başkanının bir araya gelmesiyle sürecin genişletilmesi ve netleştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber