Barbaroslar dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı!

TRT 1 ekranlarında önümüzde Eylül ayında başlaması beklenilen Barbaroslar dizisi tanıtım fragmanı TRT 1 kanalında izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Haziran 2021 21:38, Son Güncelleme : 20 Haziran 2021 21:42

Barbaroslar dizisi başlıyor. TRT 1 ekranlarında yakında izleyici ile buluşacak olan Barbaroslar dizisinde Osmanlı İmparatorluğu döneminde denizlerde sağladığı hakimiyetle ismi anılan Barbaros Hayrettin ve Oruç Reis in hayatına odaklanılacak dönem dizisinin yayın tarihi oldukça merak ediliyordu.

Daha önce Diriliş Ertuğrul dizisiyle izleyiciden büyük takdir toplayan Engin Altan Düzyatan projenin ana karakteri olarak baş gösterdi.

Barbaroslar Dizisi Konusu

Bilindiği üzere gerçek adı Hızır Reis olan Barbaros Hayrettin Paşa, Osmanlı İmparatorluğu'nun en ünlü denizcilerinden biri ve ilk kaptan paşadır. Denizlerin Kaptanı olarak da bilinen Barbaros Hayrettin'in özellikle Akdeniz'deki başarıları imparatorluğun gücünü ve devamlılığını pekiştirdi.

Dizide Hızır Reis'in yanı sıra ağabeyi Oruç Reis de yer alıyor. Güçlü harita bilgileri sayesinde ağabeyleriyle birlikte birçok zafer kazanan kardeşlerin maceraları Barbaroslar dizisinde izleyiciyle buluşacak.

Barbaroslar Oyuncu Kadrosu

TRT 1'in merakla beklenen yeni dönem dizisi Barbarosar'da Oruç Reis karakterini Engin Altan Düzyatan, Hızır'ı ise Ulaş Tuna Astepe canlandıracak. İshak rolünde Yetkin Dikinciler, İlyas Reis rolünde Caner Topçu ve rolü henüz bilinmeyen Bahadır Yenişehirlioğlu. Dizinin senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz yazdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber