Taraftar, Ronaldo'ya kola şişesi fırlattı

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun EURO 2020'de Macaristan maçı öncesi basın toplantısında masadaki kola şişelerini kaldırıp 'Su için' demesiyle başlayan 'şişeli olaylar' silsilesi devam ediyor.

Haber Giriş : 24 Haziran 2021 11:28, Son Güncelleme : 24 Haziran 2021 11:30
Taraftar, Ronaldo'ya kola şişesi fırlattı

F Grubu 3. maçı için Fransa ile karşı karşıya gelen Portekiz'de, 60. dakikada gelen ikinci penaltı golünün kutlamaları esnasında Cristiano Ronaldo'ya tribünden kola şişesi atıldı. Ardından bir taraftarın da sahaya girmesi üzerine güvenlik müdahale etmek zorunda kaldı.

2-2 biten bu maçtaki performansıyla Portekiz formasıyla 109. golüne imza atan Ronaldo, milli formayla en çok ağları sarsan oyuncu rekorunda ilk sırada yer alan İranlı Ali Daei'yi yakaladı.

Ne olmuştu

Portekizli yıldız, geçtiğimiz günlerde, EURO 2020 Portekiz -Macaristan karşılaşması öncesi basın toplantısında çok konuşulacak bir harekete imza atmıştı.

Ünlü futbolcu, basın toplantısında masada bulan kolayı kenara iterek, su için önerisinde bulunmuştu. Ronaldo'nun bu hareketi sosyal medyada gündem olurken, turnuvanın resmi sponsoru olan kola firmasını da 4 milyar dolar zarara uğrattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber