Sıfır Araba Fiyatları Arabalar.com.tr'de!

Üretim, dağıtım, pazarlama ve teknik destek gibi giderler sıfır araba fiyatlarını etkileyen unsurlar olsa da ülkemizde araba fiyatlarının en önemli belirleyicisi döviz kuru ve araçlar üzerindeki vergi yükü olmuştur

Kaynak : Advertorial
Haber Giriş : 04 Temmuz 2021 13:34, Son Güncelleme : 04 Temmuz 2021 14:03
Sıfır Araba Fiyatları Arabalar.com.tr'de!

İLANDIR...

Sıfır Araba Fiyatları Arabalar.com.tr'de!

Üretim, dağıtım, pazarlama ve teknik destek gibi giderler sıfır araba fiyatlarını etkileyen unsurlar olsa da ülkemizde araba fiyatlarının en önemli belirleyicisi döviz kuru ve araçlar üzerindeki vergi yükü olmuştur.

Önemli bir çoğunluğunu ithal araçların oluşturduğu Türkiye Otomobil Pazarı'nda satışa sunulan otomobillerin fiyatları döviz kurundan doğrudan etkilenirler. Bir otomobil üreticisinin en azından kısa bir dönem için sabit bir fiyat belirlemesi için kur değişikliklerinin çok küçük bir oranda seyretmesi gerekir.

Sıfır araba fiyatlarındaki artış aynı zamanda ikinci el araba piyasasını da doğrudan etkilemektedir. Yükselen sıfır araba fiyatları karşısında ikinci el araç alımına yönelen tüketiciler, yarattıkları talep baskısı ile ikinci el pazarında da araba fiyatlarının yükselmesine sebep olurlar.

Ekonominin normalleşmesi ile birlikte kolay ulaşılabilir hale gelen banka kredileri ve devlet desteği ile sunulan ekonomiyi canlandırma politikaları gibi etkenlerle araba satışları tekrar yüksek rakamlara ulaşabilir.

Gayrimenkulden sonra ülkemizde en pahalı ihtiyaç kalemini oluşturan otomobil piyasasının takibini tüketiciler tam 15 yıldır Arabalar.com.tr ile yapıyor. En güncel sıfır araba fiyatlarını varsa kampanyalı fiyat listesini baz alarak aylık periyotlar halinde kullanıcılarına sunan Arabalar.com.tr halen en çok ziyaret edilen sıfır otomobil portalı.

Türkiye'nin ilk sıfır araba portalı olan Arabalar.com.tr üzerinde araba karşılaştırmaları, tüm araba modellerine ait teknik özellikler, donanım bilgileri, modele özel aylık fiyat değişimleri, katalog resimleri, kullanıcı test ve yorumları, çarpışma testleri ve emisyon çizelgelerinin yanı sıra araba haberleri ve araba kampanyaları da yer alıyor.

Araba satın almadan önce son kararı verme konusunda tüketiciye katkı sağlamak üzere geliştirilmiş olan Arabalar.com.tr mobil uygulamasını da Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

Sıfır araç fiyatları haricinde ayrıca Türkiye Otomobil Pazarı'nda satışa sunulmuş tüm marka modellere de yer veren Arabalar.com.tr böylece ikinci el pazarı içinde vazgeçilmez bir bilgi kaynağı haline geliyor. Model yılı farketmeksizin geçmişe dönük tüm modellerin teknik bilgilerine de ulaşabiliyorsunuz.

Sitenin en çok kullanılan alanlarından biri olan araba karşılaştırma sistemi ile istenilen modellerin teknik verilerini kolay bir biçimde karşılaştırma imkanı da sunuluyor. Karşılaştırma sistemi ile ortalama yakıt tüketiminden hızlanma performansına, vites türünden bagaj hacmine, emisyon oranından çarpışma testi sonuçlarına kadar seçtiğiniz araçları kolayca kıyaslayabilirsiniz.

Ayrıca satın alma konusunda kararsız kalan kullanıcılara özel olarak hazırlanan "Araba Karşılaştırma Anketleri" de bu konuda yol gösterici bir rol üstleniyor. İki araç arasında bir karşılaştırma anketi yayınlayarak bu anketi tüm site kullanıcılarının oylarına ve yorumlarına açabiliyorsunuz.

Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen ve Volvo modelleri başta olmak üzere tüm arabalar en güncel fiyat ve tüm detaylı bilgileri ile www.arabalar.com.tr'de!

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber