Alo tapu hattı rüşveti kesti

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 06 Ocak 2008 19:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halkın tapu dairelerindeki rüşvet ihbarlarını bildirmesi için 2 yıl önce kurulan Alo Tapu Hattı, rüşvetçilere göz açtırmıyor Gayrimenkul alım-satım işlemleri sırasında yaşanan rüşvet olaylarını önlemek için kurulan Alo Tapu Hattı, rüşvetin önünü kesti.

Ankara Tapu Dairesi Şube Müdürü Adnan Kahveci, tapu hattının çok büyük ilgi gördüğünü söyleyerek, vatandaşların her türlü şikayetini dikkate aldıklarını kaydetti. Ankara Tapu Dairesi Şube Müdürü Adnan Kahveci, "Vatandaşın ihbarlarını değerlendirmek bizim görevimiz. Bütün şikayetleri kaydediyor ve gereken işlemleri yapıyoruz" dedi. Olayı en kısa zamanda çözdüklerini aktaran Kahveci, tapu hattının kurulduğu günden bu güne rüşvet olaylarında düşüş olduğunu vurguladı. Kahveci, "En çok gayri menkul alımında yaşanan rüşvet olaylarıyla ilgili şikayet alıyoruz" diye konuştu.

PERSONEL SIKINTISI VAR

Vatandaşın bütün problemlerini çözüm bulmaya çalıştıklarının altını çizen Kahveci, personel sıkıntısı çektiklerini kaydetti. Kahveci, "Bütün ihbarları daha kısa sürede çözmek istiyoruz. Fakat istediğimiz kadar hızlı olabilmemiz için çalışan sayısını artırmamız gerekiyor" diye ekledi. Kahveci, Alo tapu Hattı ile ilgili bilgilere www.tapukadastro.gov.tr adresinden ulaşabileceğini söyledi.

Münevver ÇAKIRTAŞ/İSTANBUL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber