Marmara'da kar, Ege'de yağmur bekleniyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Ocak 2008 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye, bugün Balkanlar üzerinden gelecek yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, kuzeydoğu bölgelerinde devam eden yağışlar etkisini kaybedecek; ancak Türkiye bugün Balkanlar üzerinden gelecek yeni bir yağışlı havanın etkisine daha girecek.

Kuzey bölgelerde hafta ortasına kadar yağış görülecek. Hava sıcaklığı bugün iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, haftanın diğer günlerinde önemli bir değişiklik olmayacak. Marmara ve Kuzey Ege ile İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz'de bugün yağış bekleniyor. Yağışların Trakya, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Kuzey Ege'nin iç kesimleri ile Marmara'nın güneydoğusunda kar, diğer yerlerde yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yurdun iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayının etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Uzungöl buz tuttu

Trabzon Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl beldesindeki göl buz tuttu. Göl çevresinde bulunan çam ağaçları üzerindeki kar ve doğal güzellik ise görenleri Uzungöl'e hayran bırakıyor. Beldede yaşayanlar ve turistler zaman zaman buz tutan gölün üzerinde yürüdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber