Bilecik Valisi, Genel Müdürlük için görevinden ayrıldı

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Cumhurbaşkanlığı Personel Prensipler Genel Müdürlüğüne atanması nedeniyle görevinden ayrıldığını duyurdu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Temmuz 2021 11:17, Son Güncelleme : 22 Temmuz 2021 11:24
Bilecik Valisi, Genel Müdürlük için görevinden ayrıldı

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, 14 Temmuz 2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararnameyle, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğüne atanmıştı.

Vali Şentürk sosyal medya hesabından bugün yaptığı paylaşımda görevinden ayrıldığını duyurdu. Şentürk'ün Pazartesi günü Ankara'daki mesaisine başlaması bekleniyor.

İşte Bilal Şentürk'ün paylaşımları:

Dolu dolu iki buçuk yıl geçirdiğim, kuruluşun ve kurtuluşun şehri Bilecik Valiliği görevinden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın tensipleriyle Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel Prensipler Genel Müdürlüğüne atanmam nedeniyle ayrıldım.

Tensipleriyle bana bu fırsatı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, her zaman destek olan İçişleri Bakanımız Sn Süleyman SOYLU ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn Fatih DÖNMEZ'e, çalışma arkadaşlarım ve tüm Bilecikli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber