İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Oktay'dan orman yangınlarına ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 28-30 Temmuz'da çıkan orman yangınlarına yönelik yürütülen çalışmalara ilişkin, "Tüm bu gayret ve çalışmalar sonuç vermiş, bir çok yerleşim yerindeki yangınlar kontrol altına alınmıştır." açıklamasında bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2021 23:10, Son Güncelleme : 30 Temmuz 2021 23:11
Oktay'dan orman yangınlarına ilişkin açıklama

Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yangınların tamamının söndürülmesi, yaraların hızlıca sarılması için tüm imkanlarının seferber edildiğini belirtti.

"Gayretlerimiz ve dualarımız ülkemizin farklı noktalarında meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele eden kahramanlarımızla." ifadelerini kullanan Oktay, şunları kaydetti:

"Beş bakanımız, ilgili tüm kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz sahada cansiparane çalışmaktadırlar. Cumhurbaşkanımız her bir detayı çok yakından takip etmektedir. Tüm bu gayret ve çalışmalar sonuç vermiş, birçok yerleşim yerindeki yangınlar kontrol altına alınmıştır. Bu vesileyle, yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber