İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

AÖF öğrencisi adres değişikliğini nasıl yapar?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Ocak 2008 16:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
AÖF öğrencisi adres değişikliğini nasıl yapar?

BÜRO, SINAV MERKEZİ DEĞİŞİKLİKLERİ

Anadolu Üniversitesince yapılacak olan sınavlara ait planlanan tarihler aşağıdaki gibidir. Öğrenciler daha önce belirtmiş oldukları sınav merkezleri dışındaki bir sınav merkezinde sınava girmek istiyorlarsa aşağıdaki açıklamalara göre adres, büro, sınav merkezi değişikliğini yapmaları gerekir.

SINAVLAR PLANLANAN TARİHLER

Ara Sınav 05-06 Nisan 2008

Yıl Sonu Sınavı 31 Mayıs-01 Haziran 2008

Bütünleme Sınavı 06-07 Eylül 2008

Öğrenciler; adres, büro, sınav merkezi ve telefon numarası değişiklik işlemlerini http://aofburo.anadolu.edu.tr adresinden ?AÖF Büro-Web Site Şifresi?ni kullanarak yapabilirler.(AÖF Büro-Web Site Şifrenizi AÖF bürolarına bizzat başvurarak alabilirsiniz.) İnternete ulaşım olanağı olmayan öğrenciler değişiklik işlemlerini AÖF bürolarına bizzat başvurarak yaptırabilirler. Eş, anne, baba, kardeş gibi yakınlar değişiklik yaptıramazlar. Bürodan yapılacak adres değişikliği için öğrenciler bizzat başvurmak zorundadırlar. Sınav merkezi değişikliği, sınav organizasyonu başladıktan sonra yapılırsa bir sonraki sınavlar için geçerli olur. Bu nedenle sınav merkezi değişikliği yaptırırken aşağıda verilen tarihleri ve açıklamaları göz önüne alarak işlem yaptırınız.

25.01.2008 tarihine kadar adres, büro, sınav merkezi değişikliği yapanlar, 2007-2008 öğretim yılı ara sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilirler. Bu tarihten sonra yapılan değişiklikler yıl sonu ve bütünleme sınavı için geçerlidir.

06.04.2008 tarihine kadar değişiklik yapanlar, yıl sonu sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilirler. Bu tarihten sonra yapılan değişiklikler bütünleme sınavı için geçerlidir.

27.06.2008 tarihine kadar değişiklik yapanlar, bütünleme sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilirler. Bu tarihten sonra yapılan değişiklikler sonraki öğretim yılını kapsayacaktır.

Fakültemizce adresinize yapılacak gönderilerin zamanında size ulaşması ve mağdur olmamanız için yerel yönetimlerce, mahalle, cadde, sokak ve kapı numaralarında yapılan yeni düzenlemeleri fakültenize bildirmeniz yararınıza olacaktır.

KAYNAK: Anadolu Üniversitesi Kayıt yenilme Klavuzu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber