Postacıya taciz dayağı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2008 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şişli'de 8 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla posta dağıtan bir memur, bir grup tarafından dövüldü.

Yüzü kanlar içinde kalan postacıyı polis ekipleri grubun elinden güçlükle aldı. Postacı taciz iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre Şişli Kurtulş Mahallesi Ermeydanı Caddesi'nde meydana geldi. PTT memuru Yavuz Demir, posta dağıttığı sırada bir grubun saldırısına uğradı. Sokak ortasında linç edilen postacının 8 yaşlarındaki bir kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddia edildi.

Olay yerine giden polis ekipleri tarafından saldırganların elinden güçlükle alınan ve yüzü kanlar içinde kalan postacı, neye uğradığının şaşkınlığı içerisinde kendini savundu. Kendisine saldıranları tanımadığını dile getiren Demir, taciz iddialarının ise doğru olmadığını savundu.

Olaydan bir süre sonra taciz edildiği iddia edilen kız çocuğu ile annesi, olay yerine gelerek Demir'den şikayetçi oldu. Demir, polis merkezine götürüldü. Demir'i dövdüğü iddia edilen saldırganlardan biri gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Küçük kız ve annesi de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Mahalle sakinleri ise, postayıcıyı uzun yıllardan beri tanıdıklarını ve onun taciz olayına karışacak biri olmadığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber