PTT memuru cinayetini çözen polislere çeyrek altın

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2008 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da geçtiğimiz yaz bir PTT memurunun öldürülmesi olayına karıştıkları belirlenen katillerin yakalanmasında dedektif gibi çalışan polis memurları, Konya Valiliği tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

Konya'da PTT Bank Borsa Şubesi'nde görevli Veli Sağdıç'ın 8 yerinden bıçaklanarak öldürülmesi olayında ipuçlarını birleştirerek aralıksız çalışan Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekibini Vali Osman Aydın ödüllendirdi. PTT Borsa Şubesi'nin soyularak bir memurun öldürülmesinin ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masasında görevli ekiplerinin başarısını kutlayan Vali Aydın, Konya Emniyeti'nin görevlerini en verimli ve kaliteli bir şekilde sürdürdüğünü belirtti.

Vali Aydın; "Cinayet büro ekipleri titizlikle çalışarak en küçük ayrıntılardan yola çıktı ve failleri en kısa sürede yakaladı. Bu önemli görevde sadece cinayet ekiplerinin değil bütün Konya Emniyetinin birlik içinde görevlerini başarı ile sonlandırdılar" diye konuştu.

Görevlerini başarı ile tamamlayan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amiri Ertuğrul Güler ve 25 kişilik ekibe çeyrek altın ve takdir belgesi veren Vali Aydın; Konya Emniyeti'ne başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber