İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Anadolu Üniversitesi yüksek lisans yapma olanağı tanısın

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Ocak 2008 00:43, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Anadolu Üniversitesi yüksek lisans yapma olanağı tanısın

Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi ülkemizde yüksek öğrenim talebini karşılamada sağladığı kapasite yanında milli eğitim, sağlık, ilahiyat, tarım, polis, jandarma, kara, deniz ve hava komutanlıkları personeline yönelik önlisans, lisans tamamlama ve lisans eğitimlerini uzaktan eğitim modeli ile sürdürmektedir.

Yıllardır ülkemizde uzaktan eğitim modeliyle hizmet veren, üzerine almış olduğu sorumluluğu layıkıyla yerine getiren Anadolu Üniversitesi yalnızca ülkemizde değil tüm dünyada uzaktan eğitim sistemi modelinde hatırı sayılır bir yere sahiptir. Gerek akademik gerekse de teknolojik altyapısıyla bir milyonu aşkın öğrenciye hizmet veren (lisans ? önlisans düzeyinde) Anadolu Üniversitesi mega bir üniversite haline gelmiştir.

Bizler Anadolu üniversitesi öğrencisi olmaktan ve bu kurumdan mezun olmamın haklı gururunu taşıyoruz. Ancak almış olduğumuz lisans düzeyindeki eğitimizi yüksek lisansla pekiştirmek istiyoruz. Anadolu Üniversitesi bünyesinde uzaktan eğitim modeliyle yüksek lisans yapma olanağının bizlere sunulmasını talep ediyoruz.

Bu konudaki altyapı çalışmalarının gerek Yükseköğretim Kurumu gerekse Anadolu Üniversitesi tarafından yapılıp bizlere Uzaktan Öğretim Sistemiyle yüksek lisans yapma olanağının verilmesini talep ediyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber