Ordu Vali'sinin paylaşımı gönülleri ısıttı

Ordu'nun Gürgentepe İlçesi'nin sembolü olan zihinsel engelli Salih Belen, Gürgentepe Kaymakamı'nın yaptırdığı "Salih'in Yeri" durağında yoldan geçenlere el sallamayı sürdürüyor. Bu durak sayesinde de yağmurlu havalarda ıslanmıyor. Ordu Valisi Tuncay Sonel de Salih'i unutmayarak ilçede bulunan "Salih'in Yeri" durağına gitti, buradan da Salih ile birlikte evini ziyaret etti. Bu anları gösteren fotoğrafları sosyal medyadan paylaşan Sonel, "Salih ile beraber." dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Eylül 2021 00:03, Son Güncelleme : 18 Eylül 2021 00:16

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Gürgentepe Kaymakamlığınca kendisine yol kenarında "Salih'in Yeri" adında özel bekleme alanı yapılan zihinsel engelli Salih Belen'i ziyaret etti.

Sonel, gününün önemli bölümünü geçirdiği ve üzerinde "Salih'in Yeri" yazan durakta buluştuğu Salih Belen ile bir süre sohbet etti ve kendisine çeşitli hediyeler verdi.

Aileyle sohbet eden Sonel, evde yanan kuzine sobasındaki közde mısır pişirdi. Sonel, kendi elleriyle pişirdiği mısırları Salih'in küçük yeğenlerine ikram etti.Anne Penpe Belen, kendilerine unutamayacakları bir anı yaşatan Vali Sonel'e teşekkür ederek, "Allah razı olsun Sayın Valim sizden. Hanemizi şenlendirdiniz. Bugün bizleri çok mutlu ettiniz. Salih'im çok sevindi, çok mutlu oldu. Ayaklarınıza sağlık, yine bekleriz." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber