Eskişehir'de kaybolan Iraklı genç kız için arama çalışmaları sürüyor

Cinayet şüphesi üzerinde duran polis ekipleri, kent çöplüğünde arama yapıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2021 14:18, Son Güncelleme : 24 Eylül 2021 14:19
Eskişehir'de kaybolan Iraklı genç kız için arama çalışmaları sürüyor

Eskişehir'de öldürüldüğü değerlendirilen Irak uyruklu genç kızın kaybolmasına ilişkin soruşturma kapsamında, polis ekipleri kent çöplüğünde arama yapıyor.

Sally Ali Challab Al-Abbood'un (19), 2 Eylül'de kaybolmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliğince oluşturulan özel ekip çalışmalarına devam ediyor.

Cinayet şüphesiyle sürdürülen ve 3 kişinin tutuklandığı soruşturma kapsamında ekipler, genç kızın öldürülerek cesedinin çöplüğe atıldığı ihtimalini değerlendiriyor.

Polis, bu kapsamda Eskişehir-Seyitgazi kara yolu kenarındaki şehir çöplüğünde geniş güvenlik önlemleri altında arama yapıyor.

Yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda çalışmalarını yürüten polis ekiplerine kadavra köpeği de eşlik ediyor.

- Olay

Eskişehir'de 2 Eylül'den bu yana haber alınamayan Irak uyruklu Sally Ali Challab Al-Abbood'un kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Amjed M.M. Kırklareli'nde, ona yardım ve yataklık ettikleri öne sürülen kardeşi Asaad M.M. ve arkadaşı Ammeer M.M. ise Kocaeli'nin Gebze ilçesinde saklandıklarını evlerde yakalanmış, 3 zanlı tutuklanmıştı.

Gen kızın, evine girerken kaydedilmiş görüntüleri bulunan Amjed M.M'nin, bir hırdavatçıdan önce balta satın aldığı, bir süre sonra baltayı testereyle değiştirmek için işletmeye geri döndüğü ve gece saatlerinde birçok kez kıyafet değiştirerek farklı çöp kutularına poşetler attığı güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber