İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Rapçi Murda, gözaltına alındı

Exxen'de yayınlanan O Ses Türkiye Rap'te jüri üyeliği yapan Murda lakaplı rapçi Önder Doğan, şarkılarıyla uyuşturucuya özendirme suçundan gözaltına alındı. İfadesi alınan rapçi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Ekim 2021 09:51, Son Güncelleme : 18 Ekim 2021 09:55

Seslendirdiği şarkılarıyla uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddia edilen ' Murda' adıyla bilinen ünlü rap şarkıcısı M. Önder Doğan (37) havalimanında gözaltına alındı. Şarkıcı daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HAVALİMANINDA GÖZALTINA ALINDI

Kliplerinde ve şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirici ifade ve içerik kullandığı iddia edilen,

'Duman', 'Pahalı' ve 'Eh baba' isimli şarkılarında yer alan bir takım sözlerin uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirdiği belirlenen 'Murda' lakaplı Hollanda uyruklu Rap şarkıcısı Önder Doğan, önceki gün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

Şarkı ve klipleri video paylaşım sitelerinde yayınlanan Hollandalı müzisyene, Türk Ceza Kanunu'nun 190/2 maddesinden işlem yapılarak dün adliyeye sevk edildi. Önder Doğan, çıkarıldığı hakimlikçe hakkında 'adli kontrol' hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

'BEN İYİYİM, TATSIZ BİR GECE YAŞANDI'

Serbest bırakıldıktan sonra Instagram hesabından bir video yayınlayan Murda, "Ben iyiyim, tatsız bir gece yaşadık dün gece. Her şeye rağmen iyiyiz. Konserim için bilet alan herkesten çok özür diliyorum. Telafisini nasıl yapacağımıza bakıyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber