İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kiracısıyla kavga eden ev sahibine okulda çalışma cezası

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 23 Ocak 2008 22:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

ESKİŞEHİR, (DHA)

ESKİŞEHİR'de, elektrikçilik yapan kiracısıyla gürültü yüzünden kavga eden 56 yaşındaki ev sahibi Ahmet Aksu'ya, okulda çalışma cezası verildi.

Yeni Bağlar Mahallesi'nde oturan Ahmet Aksu, evinin alt katındaki dükkanında elektrikçilik yapan kiracısı Emin Kaplan ile gürültü yaptığı gerekçesiyle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, kiracısı kendisini dövdüğü iddiasıyla Aksu'dan şikayetçi oldu.

Ev sahibi Ahmet Aksu, hakkında Eskişehir 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde açılan dava sonucunda, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Aksu'ya verilen hapis cezası Denetimli Serbestlik uygulamasına göre ?3 ay süreyle bir okulda çalışma' cezasına çevrildi.

Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi, Ahmet Aksu'nun Eskişehir Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde çalışmasına karar verdi. Okulun yemekhanesinde çalışmaya başlayan Ahmet Aksu, ?Okul yemekhanesinde öğrencilere yemek dağıtımı yapıyorum. İlk defa başıma böyle bir olay geldi. Daha önce ne polis ne adliye yüzü gördüm. İnsanın başına herşey gelebiliyor. Ancak bir okulda cezamı çektiğim için mutluyum'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber