Kenyalı işadamları Samsun'dan mutlu ayrıldı

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından İstanbul'da düzenlenen Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2012 programına katılmak üzere Türkiye'ye gelen Kenyalı işadamları heyeti, iki günlük programlarının ardından Samsun'dan ayrıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 12:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD)'nin misafiri olarak Samsun'a gelen Kenya işadamları heyeti, şehrin hem tarihi ve turistik yerlerini hem de sanayisini gezme imkânı buldu. Farklı sektörlerde ikili iş görüşmeleri yapan heyet, Samsun'dan mutlu ayrıldı.

İşadamları heyetini ağırlayan KASİAD Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu, Kenyalı işadamlarını Samsun'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Hacıkerimoğlu, "TUSKON'un düzenlediği Dünya Ticaret Köprüsü 2012 programına katılmak için İstanbul'a gelen Kenyalı işadamlarını iki gün şehrimizde misafir ettik. Misafirlerimize Samsun'un turistik güzelliklerinin yanı sıra Organize Sanayi Bölgesi'ni ve limanımızı gezdirdik. Gelen işadamları gezilerin yanı sıra endüstriyel mutfak, kozmetik ve çocuk bezi konusunda görüşmeler yaparak fiyat teklifi aldı. Bu görüşmeler sonucunda bir takım ön anlaşmalar imzalandı. Umarım ön anlaşmalar sonuç verir ve Kenya'yla Samsun arasında ticari bir ilişki oluşur.? dedi.

Kenyalı işadamları heyetinin Samsun'dan mutlu ayrıldıklarını söyleyen Hacıkerimoğlu, ?İlimize gelen Kenyalı işadamları heyeti bizi en kısa zamanda Kenya'ya beklediklerini söyledi. Kenyalı işadamlarımızı Samsun'da ağırlarken Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz ve Canik Belediye Başkanımız Sayın Osman Genç'in gösterdikleri misafirperverlik için kendilerine teşekkür ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber