Hayrünnisa Gül Misafirini Golf Arabasıyla Gezdirdi

Hayrünnisa Gül misafirini golf arabasıyla gezdirdi

  1. Çankaya Yerleşkesinin içindeki sebze bahçesini de gezen ikili renkli görüntüler ortaya koydu.

    Çankaya Yerleşkesinin içindeki sebze bahçesini de gezen ikili renkli görüntüler ortaya koydu.

  2. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Slovakya Cumhurbaşkanı Ivan Gasparoviç'in eşi Silvia Gasparoviçova'yı Çankaya Köşkü'nde ağırladı.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Slovakya Cumhurbaşkanı Ivan Gasparoviç'in eşi Silvia Gasparoviçova'yı Çankaya Köşkü'nde ağırladı.

  3. Cumhurbaşkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Cumhurbaşkanları ve eşlerinin katılımıyla gerçekleşen baş başa görüşmenin ardından Hayrünnisa Gül ve Silvia Gasparoviçova, Atatürk Müze Köşkü'ne geçti.

    Cumhurbaşkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Cumhurbaşkanları ve eşlerinin katılımıyla gerçekleşen baş başa görüşmenin ardından Hayrünnisa Gül ve Silvia Gasparoviçova, Atatürk Müze Köşkü'ne geçti.

  4. Yetkililer tarafından karşılanan Gül ve Gasparoviçova, Mustafa Kemal Atatürk'ün bir süre ikamet ettiği ve özel eşyalarının da sergilendiği müzeyi gezdi.

    Yetkililer tarafından karşılanan Gül ve Gasparoviçova, Mustafa Kemal Atatürk'ün bir süre ikamet ettiği ve özel eşyalarının da sergilendiği müzeyi gezdi.

  5. Müze Köşk'teki tablo ve eşyalarla ilgili yapılan restorasyon çalışmaları hakkında uzmanlardan bilgi alan Gasparoviçova, ziyaretin sonunda Elçi Kabul Salonu'nda bulunan Müze Köşk Konuk Defteri'ni imzaladı.

    Müze Köşk'teki tablo ve eşyalarla ilgili yapılan restorasyon çalışmaları hakkında uzmanlardan bilgi alan Gasparoviçova, ziyaretin sonunda Elçi Kabul Salonu'nda bulunan Müze Köşk Konuk Defteri'ni imzaladı.

  6. Hayrünnisa Gül, daha sonra kendi kullandığı golf arabasıyla konuğuna Köşk bahçesini gezdirdi.

    Hayrünnisa Gül, daha sonra kendi kullandığı golf arabasıyla konuğuna Köşk bahçesini gezdirdi.

  7. Yapılan peyzaj çalışmalarıyla ilgili sohbet eden Gül ve Gasparoviçova, Çankaya Yerleşkesinin içindeki sebze bahçesini de gezdiler.

    Yapılan peyzaj çalışmalarıyla ilgili sohbet eden Gül ve Gasparoviçova, Çankaya Yerleşkesinin içindeki sebze bahçesini de gezdiler.