Esed Severler Bu Fotoğraflara Baksın...

Esed güçlerinin Şam'ın Doğu Guta banliyösüne düzenlediği ve kimyasal silahların da kullanıldığı iddia edilen saldırıda ölenlerin sayısının 1300'e çıktığı bildirildi.

  1. Esed güçlerinin Şam'ın Doğu Guta banliyösüne düzenlediği ve kimyasal silahların da kullanıldığı iddia edilen saldırıda ölenlerin sayısının 1300'e çıktığı bildirildi.

    Esed güçlerinin Şam'ın Doğu Guta banliyösüne düzenlediği ve kimyasal silahların da kullanıldığı iddia edilen saldırıda ölenlerin sayısının 1300'e çıktığı bildirildi.

  2. Kimyasal silahın da kullanıldığı öne sürülen saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yüzlerde kişi öldü.

    Kimyasal silahın da kullanıldığı öne sürülen saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yüzlerde kişi öldü.

  3. Anadolu Ajansı'nın haberinde, SMDK'nın Devrim Komuta Konseyi'nden alınan bilgiye göre, Doğu Guta bölgesinde 6 noktaya saldırı düzenlendi

    Anadolu Ajansı'nın haberinde, SMDK'nın Devrim Komuta Konseyi'nden alınan bilgiye göre, Doğu Guta bölgesinde 6 noktaya saldırı düzenlendi

  4. Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi'nin açıklamasında da, bölgedeki sahra hastanelerinde tıbbi malzeme eksikliğinden dolayı ölü sayısının artmasından endişe duyulduğunu ifade edildi ve olay katliam olarak nitelendirildi.

    Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi'nin açıklamasında da, bölgedeki sahra hastanelerinde tıbbi malzeme eksikliğinden dolayı ölü sayısının artmasından endişe duyulduğunu ifade edildi ve olay katliam olarak nitelendirildi.

  5. Suriye hükümeti ise, kimyasal silahlar kullanıldığı iddialarını yalanladı. Devlet televizyonundan yapılan açıklamada, 'kimyasal silah kullanıldığına dair iddiaların gerçeği yansıtmazığı' belirtildi.

    Suriye hükümeti ise, kimyasal silahlar kullanıldığı iddialarını yalanladı. Devlet televizyonundan yapılan açıklamada, 'kimyasal silah kullanıldığına dair iddiaların gerçeği yansıtmazığı' belirtildi.

  6. Bölgedeki doktorlardan Halid Mahmud, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok sayıda kişinin kullanılan "sarin gazı"ndan etkilendiğini ifade etti

    Bölgedeki doktorlardan Halid Mahmud, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok sayıda kişinin kullanılan "sarin gazı"ndan etkilendiğini ifade etti

  7. Yaralılarda nefes darlığı, kusma, göz bebeklerinde küçülme, bilinç kaybı yaşandığını belirten Mahmud, acil olarak tıbbi malzemeye ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

    Yaralılarda nefes darlığı, kusma, göz bebeklerinde küçülme, bilinç kaybı yaşandığını belirten Mahmud, acil olarak tıbbi malzemeye ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

  8. <p>SALDIRIYA UYKUDA YAKALANDILAR </p>  <p>Öte yandan bölgedeki aktivistler, sabahın erken saatlerinde sivil yerleşim bölgelerine havadan atılan gaz bombaları sebebiyle insanların saldırıya savunmasız şekilde, uykuda yakalandığı belirtti.</p>

    SALDIRIYA UYKUDA YAKALANDILAR

    Öte yandan bölgedeki aktivistler, sabahın erken saatlerinde sivil yerleşim bölgelerine havadan atılan gaz bombaları sebebiyle insanların saldırıya savunmasız şekilde, uykuda yakalandığı belirtti.

  9. ..

    ..

  10. ..

    ..

  11. ..

    ..

  12. ..

    ..

  13. ..

    ..

  14. ..

    ..

  15. ..

    ..

  16. ..

    ..

  17. .

    .

  18. .

    .

  19. .

    .

  20. .

    .

  21. .

    .

  22. .

    .

  23. .

    .

  24. .

    .

  25. .

    .

  26. .

    .

  27. .

    .

  28. .

    .

  29. .

    .