Yakalanan Teröristlerin Kimliği Şoke Etti!

YPG'li teröristlerin kimliği şoke etti!

  1. ÇEK VATANDAŞI ÇIKTI   ŞIRNAK Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla YPG'li iki terörist yakalandı. Teröristlerin üzerinden çıkan kimlikler şaşırttı. Zira iki militan da Çek Cumhuriyeti vatandaşı çıktı.

    ÇEK VATANDAŞI ÇIKTI ŞIRNAK Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla YPG'li iki terörist yakalandı. Teröristlerin üzerinden çıkan kimlikler şaşırttı. Zira iki militan da Çek Cumhuriyeti vatandaşı çıktı.

  2. Teröristlerin "Serxwebun Botan" kod adlı Miroslav Farkas ile "Zelane Botan" kod adlı kadın terörist Marketa Vselichova oldukları belirlendi.

    Teröristlerin "Serxwebun Botan" kod adlı Miroslav Farkas ile "Zelane Botan" kod adlı kadın terörist Marketa Vselichova oldukları belirlendi.

  3. ALMAN VE FRANSIZ ÖZEL KUVVETLERİ EĞİTTİ  <br>Fransız lejyon kamplarında ve Alman Özel Kuvvetleri'nde YPG saflarında çatışmaları için eğitildiklerini itiraf eden teröristler, Suriye'de Fransız lejyonerler, Alman Özel Kuvvetleri'nden ve Amerikan Özel Birlikleri'nden çok sayıda asker gördüklerini ve birlikte çatışmaya girdiklerini söylediler.

    ALMAN VE FRANSIZ ÖZEL KUVVETLERİ EĞİTTİ
    Fransız lejyon kamplarında ve Alman Özel Kuvvetleri'nde YPG saflarında çatışmaları için eğitildiklerini itiraf eden teröristler, Suriye'de Fransız lejyonerler, Alman Özel Kuvvetleri'nden ve Amerikan Özel Birlikleri'nden çok sayıda asker gördüklerini ve birlikte çatışmaya girdiklerini söylediler.

  4. SİLAH ALMAYA GİDİYORLARDI<br>  Militanların terör örgütü YPG'ye silah üstü termal dürbün ve sağlık malzemeleri temin etmek için Avrupa'ya gitmeye çalıştıkları belirlendi.

    SİLAH ALMAYA GİDİYORLARDI
    Militanların terör örgütü YPG'ye silah üstü termal dürbün ve sağlık malzemeleri temin etmek için Avrupa'ya gitmeye çalıştıkları belirlendi.

  5. SINIRI GEÇERKEN YAKALANDI<br>  Çek Cumhuriyeti vatandaşı "Serxwebun Botan" kod adlı Miroslav Farkas ile "Zelane Botan" kod adlı kadın terörist Marketa Vselichova sınırı geçerken yakalandı.

    SINIRI GEÇERKEN YAKALANDI
    Çek Cumhuriyeti vatandaşı "Serxwebun Botan" kod adlı Miroslav Farkas ile "Zelane Botan" kod adlı kadın terörist Marketa Vselichova sınırı geçerken yakalandı.

  6. BİRİ KESKİN NİŞANCIYDI<br>  Farkas&#8217;ın YPG saflarında keskin nişancı olduğu Vselıchova&#8217;nın ise Avrupa- Suriye arasında lojistik, sağlık ve eleman temini yaptıkları ve örgüt içinde önemli isimler oldukları belirlendi.

    BİRİ KESKİN NİŞANCIYDI
    Farkas’ın YPG saflarında keskin nişancı olduğu Vselıchova’nın ise Avrupa- Suriye arasında lojistik, sağlık ve eleman temini yaptıkları ve örgüt içinde önemli isimler oldukları belirlendi.

  7. CEZAEVİNE GİRDİ  <br>Yabancı teröristler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

    CEZAEVİNE GİRDİ
    Yabancı teröristler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

  8. BOY BOY POZ VERMİŞ  <br>YPG'li kadın teröristlerden Marketa Vselichova örgütün imaj olarak da önem verdiği bir isim. Marketa Vselichova boy boy poz vermiş ve bu pozlar internette dağıtılmış.

    BOY BOY POZ VERMİŞ
    YPG'li kadın teröristlerden Marketa Vselichova örgütün imaj olarak da önem verdiği bir isim. Marketa Vselichova boy boy poz vermiş ve bu pozlar internette dağıtılmış.

  9. İşte YPG'nin yabancı kadın teröristin verdiği o pozlar;

    İşte YPG'nin yabancı kadın teröristin verdiği o pozlar;