Ünlülerden Zafer Bayramı Mesajları

Ünlülerden Zafer Bayramı mesajları

  1. #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve o dönemde mücadele eden insanlarımızı saygıyla anıyorum.

    #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve o dönemde mücadele eden insanlarımızı saygıyla anıyorum.

  2. #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN

    #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN

  3. Mustafa Kemal ATATÜRK Ve tüm silah arkadaşlarının Ruhu şâd olsun! #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN

    Mustafa Kemal ATATÜRK Ve tüm silah arkadaşlarının Ruhu şâd olsun! #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN

  4. Keşke 30 Ağustos zafer bayramı törenlerine cumhurbaşkanımız hanedan mensuplarını da davet etse cumhuriyetimiz ve geçmişimiz ne güzel olur.

    Keşke 30 Ağustos zafer bayramı törenlerine cumhurbaşkanımız hanedan mensuplarını da davet etse cumhuriyetimiz ve geçmişimiz ne güzel olur.

  5. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.

    30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.

  6. Basta ulu önder Atatürk ve silah arkadaşlarını ayrıca bu ülke için şehit olmuş tüm askerlerimizi saygıyla anıyorum. Zafer bayramı kutlu olsun.

    Basta ulu önder Atatürk ve silah arkadaşlarını ayrıca bu ülke için şehit olmuş tüm askerlerimizi saygıyla anıyorum. Zafer bayramı kutlu olsun.

  7. Bir sürü mal mülk miras bırakabilirsiniz! Bayram bırakmak, Yaradanın ayrıcalıklı kullarına nasip olur. 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun.

    Bir sürü mal mülk miras bırakabilirsiniz! Bayram bırakmak, Yaradanın ayrıcalıklı kullarına nasip olur. 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun.

  8. Çekin gözünüzü elinizi üzerimizden johnyler. Biz böyleyiz. Biraz itişiriz ama sonra gene sevişiriz. Bu vatan hepimizin. #30AgustosZaferBayramı

    Çekin gözünüzü elinizi üzerimizden johnyler. Biz böyleyiz. Biraz itişiriz ama sonra gene sevişiriz. Bu vatan hepimizin. #30AgustosZaferBayramı

  9. #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN TÜRKÜZ CUMHURİYETİN GÖĞSÜMÜZ tunç siperi Türk'e durmak yaraşmaz! Türk önde Türk İLERİ

    #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN TÜRKÜZ CUMHURİYETİN GÖĞSÜMÜZ tunç siperi Türk'e durmak yaraşmaz! Türk önde Türk İLERİ

  10. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Savaşın gölgesinde kutlayacağımız bu bayramda ''Yurtta Sulh Cihanda Sulh'' sözünün anlamını tekrar düşünmeliyiz. Barış en büyük hedefimizdir. Savaşın her türlüsü sadece yıkım, ölüm ve acı getirir. Sonsuza kadar Barış Güvercinleri uçsun gökyüzünde.

    30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Savaşın gölgesinde kutlayacağımız bu bayramda ''Yurtta Sulh Cihanda Sulh'' sözünün anlamını tekrar düşünmeliyiz. Barış en büyük hedefimizdir. Savaşın her türlüsü sadece yıkım, ölüm ve acı getirir. Sonsuza kadar Barış Güvercinleri uçsun gökyüzünde.

  11. Başkomutan Gazi M.Kemal Atatürk ve arkadaşlarını, büyük Zafer'in yıldönümünde yeniden sonsuz rahmet ve şükran duygularımızla anıyoruz.

    Başkomutan Gazi M.Kemal Atatürk ve arkadaşlarını, büyük Zafer'in yıldönümünde yeniden sonsuz rahmet ve şükran duygularımızla anıyoruz.

  12. #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyorum.

    #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyorum.

  13. #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN

    #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN

  14. 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta huzur ve sevinçle kutlansın.

    30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta huzur ve sevinçle kutlansın.

  15. Unutmayın; Her milletin müdafaadan ümidinin kesildiği anda bu milletin taarruzu başlar! #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN

    Unutmayın; Her milletin müdafaadan ümidinin kesildiği anda bu milletin taarruzu başlar! #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN