İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Mandalinanın Yeşilini Tüketin

Mandalinanın yeşilini tüketin

  1. İnsan sağlığı açısından sarı mandalinalara göre daha faydalı olan yeşil mandalinalar, özellikle de kış aylarında tüketilmelidir.

    İnsan sağlığı açısından sarı mandalinalara göre daha faydalı olan yeşil mandalinalar, özellikle de kış aylarında tüketilmelidir.

  2. Kışın bağışıklığı güçlendirmenin yanı sıra çeşitli hastalıklardan koruyan mandalinanın yeşilini tüketmenin daha faydalı olduğu ortaya çıktı.

    Kışın bağışıklığı güçlendirmenin yanı sıra çeşitli hastalıklardan koruyan mandalinanın yeşilini tüketmenin daha faydalı olduğu ortaya çıktı.

  3. Pek çoğumuz genellikle sarı mandalinaları tercih ederken, yeşil mandalinaların tüketimi konusunda üzerinde fazla durmaz. Halbuki yeşil olan mandalinalar, sarı olanlara göre kat ve kat daha faydalıymış.

    Pek çoğumuz genellikle sarı mandalinaları tercih ederken, yeşil mandalinaların tüketimi konusunda üzerinde fazla durmaz. Halbuki yeşil olan mandalinalar, sarı olanlara göre kat ve kat daha faydalıymış.

  4. Yeşil madalinalar sarı mandalinalara göre daha az işlem görmüştür. İçerisinde yer alan C vitamininin sarı mandalinaya göre daha fazla olduğu bilinmektedir.

    Yeşil madalinalar sarı mandalinalara göre daha az işlem görmüştür. İçerisinde yer alan C vitamininin sarı mandalinaya göre daha fazla olduğu bilinmektedir.

  5. Yeşil mandalinanın sarı mandalinaya göre kabuğunun daha ince olması soyulması açısıından da kolaylık sağlar. Aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendirmesinin yanı sıra iyi bir vitamin deposudur.

    Yeşil mandalinanın sarı mandalinaya göre kabuğunun daha ince olması soyulması açısıından da kolaylık sağlar. Aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendirmesinin yanı sıra iyi bir vitamin deposudur.

  6. Kanser gibi ölümcül hastalıklara karşı da koruma kalkanı görevi görür. Kış mevsiminde en çok görülen grip ve nezle gibi hastalıkları da tedavi ederek iyileştirdiği bilinmektedir.

    Kanser gibi ölümcül hastalıklara karşı da koruma kalkanı görevi görür. Kış mevsiminde en çok görülen grip ve nezle gibi hastalıkları da tedavi ederek iyileştirdiği bilinmektedir.