İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yılın En Etkileyici Fotoğrafları!

AFP yılın en etkileyici fotoğraflarını seçti!

  1. Fransa kökenli dünyanın en eski ve Associated Press ile Reuters’tan sonra üçüncü büyük haber ajansı Agence France-Press, her yıl olduğu gibi 2017’de de yıla damgasını vuran fotoğrafları yayınladı.

    Fransa kökenli dünyanın en eski ve Associated Press ile Reuters’tan sonra üçüncü büyük haber ajansı Agence France-Press, her yıl olduğu gibi 2017’de de yıla damgasını vuran fotoğrafları yayınladı.

  2. Ortadoğuda yaşanan savaşlardan Amerika’nın başına geçerek herkesi şoke eden Trump’a, taciz skandallarıyla gündemden düşmeyen Harvey Weinstein’a kadar birçok olay AFP‘nin seçkisinde kendisine yer buluyor.

    Ortadoğuda yaşanan savaşlardan Amerika’nın başına geçerek herkesi şoke eden Trump’a, taciz skandallarıyla gündemden düşmeyen Harvey Weinstein’a kadar birçok olay AFP‘nin seçkisinde kendisine yer buluyor.

  3. Fotoğraflar arasında Londra’da 79 kişinin öldüğü bina yangını, doğal afetler, toplumsal ayaklanmalar ve mülteci konuları da bulunuyor.

    Fotoğraflar arasında Londra’da 79 kişinin öldüğü bina yangını, doğal afetler, toplumsal ayaklanmalar ve mülteci konuları da bulunuyor.

  4. İşte 2017'ye damga vuran fotoğraflar...

    İşte 2017'ye damga vuran fotoğraflar...