Magazin Turu (28 Aralık 2017)

Kısa kısa magazin turu...

  1. Hülya Avşar'dan Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftine, Demet Akalın'dan Murat Yıldırım'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

    Hülya Avşar'dan Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftine, Demet Akalın'dan Murat Yıldırım'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

  2. "BİR ŞAKA YAPALIM DEDİK, ORTALIK KARIŞTI"  <br>  Hülya Avşar, önceki gün kızı Zehra&#8217;yla İstinye Park&#8217;ta yemek yedi.  <br>  Çıkışta muhabirlerle sohbet eden sanatçı, &#8220;Hamileyim&#8221; esprisine gelen yorumların kendisini şaşırttığını söyledi: &#8220;Bir şaka yapalım dedik, ortalık karıştı. Cinsiyetini soranlar bile oldu. Bir de &#8216;Ülkeyi terk edecekmiş&#8217; dediler. Ben bu ülkede kalıp onları kovacağım!&#8221;  <br>  Kızı Zehra hakkında da konuşan Avşar, &#8220;Sizi erkek arkadaşıyla tanıştırmak isterse tepkiniz ne olur?&#8221; sorusunu şöyle yanıtladı: &#8220;Benim kızım ciddi düşündüğü birisini benimle tanıştırır. Tabii ki arkadaşları da olacak, gezecek tozacak da. Gençliğinde yapsın, ben izin veriyorum"

    "BİR ŞAKA YAPALIM DEDİK, ORTALIK KARIŞTI"
    Hülya Avşar, önceki gün kızı Zehra’yla İstinye Park’ta yemek yedi.
    Çıkışta muhabirlerle sohbet eden sanatçı, “Hamileyim” esprisine gelen yorumların kendisini şaşırttığını söyledi: “Bir şaka yapalım dedik, ortalık karıştı. Cinsiyetini soranlar bile oldu. Bir de ‘Ülkeyi terk edecekmiş’ dediler. Ben bu ülkede kalıp onları kovacağım!”
    Kızı Zehra hakkında da konuşan Avşar, “Sizi erkek arkadaşıyla tanıştırmak isterse tepkiniz ne olur?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Benim kızım ciddi düşündüğü birisini benimle tanıştırır. Tabii ki arkadaşları da olacak, gezecek tozacak da. Gençliğinde yapsın, ben izin veriyorum"

  3. 'BİZ HER ZAMAN BERABERİZ'<br>  Murat Boz, önceki gün Etiler'deki kuaföründen çıkarken görüntülendi.  <br>  'O Ses Türkiye Yılbaşı' çekimlerine gittiğini dile getiren Boz, "Yetişmeye çalışıyorum, biraz acelem var" dedi.  <br>  Yılbaşı akşamı Kıbrıs'ta sahne alacak olan Boz, sevgilisi Aslı Enver'le ilgili soruya, "Biz her zaman beraberiz" cevabını vererek, yılbaşında güzel oyuncunun da yanında olacağını ima etti.

    'BİZ HER ZAMAN BERABERİZ'
    Murat Boz, önceki gün Etiler'deki kuaföründen çıkarken görüntülendi.
    'O Ses Türkiye Yılbaşı' çekimlerine gittiğini dile getiren Boz, "Yetişmeye çalışıyorum, biraz acelem var" dedi.
    Yılbaşı akşamı Kıbrıs'ta sahne alacak olan Boz, sevgilisi Aslı Enver'le ilgili soruya, "Biz her zaman beraberiz" cevabını vererek, yılbaşında güzel oyuncunun da yanında olacağını ima etti.

  4. GİŞEYİ KUTLADILAR  <br>&#8216;Aile Arasında&#8217; filminin oyuncularından Demet Evgar, Engin Günaydın ve Ayta Sözeri, arkadaşlarıyla Corridor Bar&#8217;da eğlendi.  <br>  3.5 haftada 3 milyon 173 bin 706 kişi tarafından izlenen filmlerinin başarısını kutladıklarını söyleyen Evgar, &#8220;İnanarak bir iş yaptık, karşılığını aldık&#8221; şeklinde konuştu.

    GİŞEYİ KUTLADILAR
    ‘Aile Arasında’ filminin oyuncularından Demet Evgar, Engin Günaydın ve Ayta Sözeri, arkadaşlarıyla Corridor Bar’da eğlendi.
    3.5 haftada 3 milyon 173 bin 706 kişi tarafından izlenen filmlerinin başarısını kutladıklarını söyleyen Evgar, “İnanarak bir iş yaptık, karşılığını aldık” şeklinde konuştu.

  5. &#8220;KOLOMBİYA VE ARJANTİN&#8217;DE PROJELERİMİZ VAR"<br>  Acun Ilıcalı, önceki akşam eşi Şeyma Subaşı, yakın dostları Arda Turan ve Oğulcan Engin ile Fenix&#8217;teydi.<br>    Çıkışta yeni projelerine dair bilgi veren Ilıcalı, &#8220;Kolombiya ve Arjantin&#8217;de projelerimiz var. Amerika da çok önemli bir sinyal verdi. Çok çalışıyoruz&#8221; dedi.

    “KOLOMBİYA VE ARJANTİN’DE PROJELERİMİZ VAR"
    Acun Ilıcalı, önceki akşam eşi Şeyma Subaşı, yakın dostları Arda Turan ve Oğulcan Engin ile Fenix’teydi.
    Çıkışta yeni projelerine dair bilgi veren Ilıcalı, “Kolombiya ve Arjantin’de projelerimiz var. Amerika da çok önemli bir sinyal verdi. Çok çalışıyoruz” dedi.

  6. YENİ YILDAN BEBEK İSTEDİ  <br>Murat Yıldırım, Faslı eşi İmane Elbani&#8217;yle İstinye Park Zuma&#8217;da yemek yedi.  <br>  Soğuk havada üşüyen eşine sarılarak ısıtmaya çalışan ünlü sunucu ve oyuncu, yılbaşı akşamı ailece evde olacaklarını söyledi. Yıldırım, &#8220;2018&#8217;de bebek düşünüyor musunuz?&#8221; sorusunu, &#8220;İstiyoruz tabii&#8221; diye cevapladı.

    YENİ YILDAN BEBEK İSTEDİ
    Murat Yıldırım, Faslı eşi İmane Elbani’yle İstinye Park Zuma’da yemek yedi.
    Soğuk havada üşüyen eşine sarılarak ısıtmaya çalışan ünlü sunucu ve oyuncu, yılbaşı akşamı ailece evde olacaklarını söyledi. Yıldırım, “2018’de bebek düşünüyor musunuz?” sorusunu, “İstiyoruz tabii” diye cevapladı.

  7. 2019 YILINDA ALBÜM YAPACAĞIZ<br>    İbrahim Tatlıses, önceki akşam objektiflere takıldı.  <br>  Ünlü sanatçı, sağlığıyla ilgili, &#8220;Yürüyoruz, geziyoruz, daha ne olsun?&#8221; dedi. Tatlıses, &#8220;İnşallah 2019 yılında albüm yapacağız. Rüyama öyle girdi. Rabbim bana &#8216;Yürü ya kulum&#8217; diyecek. Allah&#8217;tan ümit kesilmez. Ondan gelen her şey başım gözüm üstüne. Beni mağaradan getirdi, saraya oturttu. Uçak, villa, yat ve kat verdi. Onlar güzeldi de, bu başıma gelen mi kötü? Allah&#8217;tan gelene boynum kıldan ince&#8221; şeklinde konuştu.

    2019 YILINDA ALBÜM YAPACAĞIZ
    İbrahim Tatlıses, önceki akşam objektiflere takıldı.
    Ünlü sanatçı, sağlığıyla ilgili, “Yürüyoruz, geziyoruz, daha ne olsun?” dedi. Tatlıses, “İnşallah 2019 yılında albüm yapacağız. Rüyama öyle girdi. Rabbim bana ‘Yürü ya kulum’ diyecek. Allah’tan ümit kesilmez. Ondan gelen her şey başım gözüm üstüne. Beni mağaradan getirdi, saraya oturttu. Uçak, villa, yat ve kat verdi. Onlar güzeldi de, bu başıma gelen mi kötü? Allah’tan gelene boynum kıldan ince” şeklinde konuştu.

  8. KENDİME GELDİM<br>  Geçtiğimiz günlerde zatürre nedeniyle hastaneye kaldırılan Edis sağlığına kavuştu.<br>    Önceki gün Bebek&#8217;te görüntülenen ünlü şarkıcı, &#8220;İlaçlar, serumlar derken kendime geldim. Sağ olsun sevenlerim de desteğini esirgemedi&#8221; dedi.

    KENDİME GELDİM
    Geçtiğimiz günlerde zatürre nedeniyle hastaneye kaldırılan Edis sağlığına kavuştu.
    Önceki gün Bebek’te görüntülenen ünlü şarkıcı, “İlaçlar, serumlar derken kendime geldim. Sağ olsun sevenlerim de desteğini esirgemedi” dedi.

  9. HİRA GİTTİ BEBEK KALDI<br>  Demet Akalın, önceki gün kızı Hira ve bir grup arkadaşıyla Aqua Florya&#8217;daydı.  <br>  Uzun alışveriş turu sırasında hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan şarkıcı, fotoğraf ricalarını geri çevirmedi. Çıkışta da habercilerin objektifleri kendilerine dönünce, Hira sıkılıp uzaklaştı. Akalın kucağında onun oyuncak bebeğiyle poz vermek durumunda kaldı.

    HİRA GİTTİ BEBEK KALDI
    Demet Akalın, önceki gün kızı Hira ve bir grup arkadaşıyla Aqua Florya’daydı.
    Uzun alışveriş turu sırasında hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan şarkıcı, fotoğraf ricalarını geri çevirmedi. Çıkışta da habercilerin objektifleri kendilerine dönünce, Hira sıkılıp uzaklaştı. Akalın kucağında onun oyuncak bebeğiyle poz vermek durumunda kaldı.

  10. "DİŞLERİMİ YENİ YAPTIRDIM"<br>  Göksel önceki akşam Nişantaşı&#8217;nda objektife takıldı.  <br>  Muhabirleri fark edince uzaklaşmaya çalışan şarkıcı, neden poz vermek istemediği sorusuna &#8220;Dişlerimi yaptırdım&#8221; dedi.

    "DİŞLERİMİ YENİ YAPTIRDIM"
    Göksel önceki akşam Nişantaşı’nda objektife takıldı.
    Muhabirleri fark edince uzaklaşmaya çalışan şarkıcı, neden poz vermek istemediği sorusuna “Dişlerimi yaptırdım” dedi.

  11. "GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN"<br>  Seda Sayan önceki gün Akmerkez&#8217;de alışveriş yaparken görüntülendi.  <br>  Önü &#8220;göz&#8221; işlemeli tişörtüyle dikkat çeken Sayan, &#8220;Bunun bir anlamı var mı?&#8221; diye sorulunca gülerek &#8220;Gözü olanın, gözü çıksın anlamına geliyor&#8221; dedi.

    "GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN"
    Seda Sayan önceki gün Akmerkez’de alışveriş yaparken görüntülendi.
    Önü “göz” işlemeli tişörtüyle dikkat çeken Sayan, “Bunun bir anlamı var mı?” diye sorulunca gülerek “Gözü olanın, gözü çıksın anlamına geliyor” dedi.

  12. İKİZLERİYLE PARİS&#8217;E UÇTU<br>  Sevgilisi Umut Evirgen'le sürekli tatile çıkan Tuba Büyüküstün bu sefer kızlarıyla havaalanında görüntülendi.  <br>  Yeni yılı ikizleriyle Paris&#8217;te karşılayacak olan Büyüküstün check-in işlemleri sırasında fotoğraflarının çekildiğini fark edince panikledi. Pasaport noktasına yönelen Büyüküstün, yurtdışı harç pulunu almayı unutunca geri dönmek zorunda kaldı. Soruları yanıtsız bırakan oyuncu, çocuklarıyla CIP salonuna geçti.

    İKİZLERİYLE PARİS’E UÇTU
    Sevgilisi Umut Evirgen'le sürekli tatile çıkan Tuba Büyüküstün bu sefer kızlarıyla havaalanında görüntülendi.
    Yeni yılı ikizleriyle Paris’te karşılayacak olan Büyüküstün check-in işlemleri sırasında fotoğraflarının çekildiğini fark edince panikledi. Pasaport noktasına yönelen Büyüküstün, yurtdışı harç pulunu almayı unutunca geri dönmek zorunda kaldı. Soruları yanıtsız bırakan oyuncu, çocuklarıyla CIP salonuna geçti.

  13. GİŞEDEN MEMNUN  <br>&#8216;Maide&#8217;nin Altın Günü&#8217;yle adından söz ettiren Ezgi Mola, Nişantaşı&#8217;ndaydı.  <br>  Mola, iki haftada 622 bin kişinin izlediği filminin gişesinden memnun olduğunu söyledi.

    GİŞEDEN MEMNUN
    ‘Maide’nin Altın Günü’yle adından söz ettiren Ezgi Mola, Nişantaşı’ndaydı.
    Mola, iki haftada 622 bin kişinin izlediği filminin gişesinden memnun olduğunu söyledi.

  14. Hülya Avşar'dan Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftine, Demet Akalın'dan Murat Yıldırım'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

    Hülya Avşar'dan Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftine, Demet Akalın'dan Murat Yıldırım'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...