Kim Milyoner Olmak İster'de Skandal Soru!

Kim Milyoner Olmak İster'de kriz yaratan soru!

  1. Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışması ATV'nin ve Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yarışmalarında biri. İlk olarak Kenan Işık ile ekran yolculuğuna başlayan yarışma şu an oyuncu Murat Yıldırım'ın sunumu ile devam ediyor.

    Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışması ATV'nin ve Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yarışmalarında biri. İlk olarak Kenan Işık ile ekran yolculuğuna başlayan yarışma şu an oyuncu Murat Yıldırım'ın sunumu ile devam ediyor.

  2. En çok kazandıran yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödüle ulaşmak için yarışmacılar toplam 12 soruyu cevaplamak zorunda.

    En çok kazandıran yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödüle ulaşmak için yarışmacılar toplam 12 soruyu cevaplamak zorunda.

  3. Her alandan soruların çıktığı yarışma programında sorulan bir soru ise arkeologları ayağa kaldırdı. Büyük tepki çeken o soru için Arkeologlar Derneği açıklama yaptı.

    Her alandan soruların çıktığı yarışma programında sorulan bir soru ise arkeologları ayağa kaldırdı. Büyük tepki çeken o soru için Arkeologlar Derneği açıklama yaptı.

  4. PEKİ O SORU NEYDİ: Kim Milyoner Olmak İster'de “Hangisi arkeologların buldukları şeyin fosil mi yoksa sıradan bir taş mı olduğunu anlamak için kullandıkları yöntemlerden biridir?” sorusu soruldu.

    PEKİ O SORU NEYDİ: Kim Milyoner Olmak İster'de “Hangisi arkeologların buldukları şeyin fosil mi yoksa sıradan bir taş mı olduğunu anlamak için kullandıkları yöntemlerden biridir?” sorusu soruldu.

  5. 4 seçenekten 3'ü ise skandal yarattı. Doğru seçeneğin yanında verilen, “Yalamak”, “Köpeğe koklatmak” ve “Üstüne idrar yapmak” seçenekleri arkeologları ayağa kaldırdı ve ATV'yi kınayan bildiri yayınlandı.

    4 seçenekten 3'ü ise skandal yarattı. Doğru seçeneğin yanında verilen, “Yalamak”, “Köpeğe koklatmak” ve “Üstüne idrar yapmak” seçenekleri arkeologları ayağa kaldırdı ve ATV'yi kınayan bildiri yayınlandı.

  6. Arkeologlar Derneği'nin tepkisi şöyle: “Dün gece ATV‘nin ‘Kim Milyoner Olmak İster' isimli bilgi yarışmasında 30.000 TL değerindeki hiçbir bilimsel değeri olmayan ve Arkeoloji bilim dalını aşağılayan bu soruyu hazırlayanları ve ATV'yi kınıyoruz. Arkeoloji, bugün dünya ile boy ölçüşebileceğimiz bilim dallarından biridir.

    Arkeologlar Derneği'nin tepkisi şöyle: “Dün gece ATV‘nin ‘Kim Milyoner Olmak İster' isimli bilgi yarışmasında 30.000 TL değerindeki hiçbir bilimsel değeri olmayan ve Arkeoloji bilim dalını aşağılayan bu soruyu hazırlayanları ve ATV'yi kınıyoruz. Arkeoloji, bugün dünya ile boy ölçüşebileceğimiz bilim dallarından biridir.

  7. PEKİ EFSANE YARIŞMA KİM MİLYONER OLMAK İSTER'İ KİMLER SUNDU: İlk olarak yarışmanın sunucu koltuğuna oturan isim usta oyuncu Kenan Işık olmuştu. Yarışmanın tanınmasını ve sevilmesini sağlayan usta oyuncu Kenan Işık geçirdiği hastalıktan dolayı yarışma programına veda etmişti.

    PEKİ EFSANE YARIŞMA KİM MİLYONER OLMAK İSTER'İ KİMLER SUNDU: İlk olarak yarışmanın sunucu koltuğuna oturan isim usta oyuncu Kenan Işık olmuştu. Yarışmanın tanınmasını ve sevilmesini sağlayan usta oyuncu Kenan Işık geçirdiği hastalıktan dolayı yarışma programına veda etmişti.

  8. Kenan Işık'ın 2014 yılında gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek kafasına darbe almış ve komaya girmişti. Bu vahim olaydan sonra yarışma kısa bir süre yayınlanmamış ve sonrasında sevilen isimler yarışam programını sunmaya başlamıştı.

    Kenan Işık'ın 2014 yılında gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek kafasına darbe almış ve komaya girmişti. Bu vahim olaydan sonra yarışma kısa bir süre yayınlanmamış ve sonrasında sevilen isimler yarışam programını sunmaya başlamıştı.

  9. ATV'nin kararı ile yarışmayı uzun süre başarılı oyuncu Selçuk Yöntem sunmuştu. Bir dönem başarılı bir şekilde yarışmanın sunucu koltuğunda oturan isim daha sonra yarışmadan ayrılmıştı.

    ATV'nin kararı ile yarışmayı uzun süre başarılı oyuncu Selçuk Yöntem sunmuştu. Bir dönem başarılı bir şekilde yarışmanın sunucu koltuğunda oturan isim daha sonra yarışmadan ayrılmıştı.

  10. Şu an Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu koltuğu oyuncu Murat Yıldırım'a emanet. 2 sezondur başarılı bir şekilde programı götüren oyuncu bu sezon da yarışmanın başında olacak.

    Şu an Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu koltuğu oyuncu Murat Yıldırım'a emanet. 2 sezondur başarılı bir şekilde programı götüren oyuncu bu sezon da yarışmanın başında olacak.