Acun Ilıcalı'dan Boşanan Şeyma Subaşı'ndan 'Ilıcalı' Müdahalesi

Subaşı'ya aylık 125 bin TL nafaka ödeyeceği ve bir ev vereceği iddia edildi.

  1. Dün Silivri Adliyesi'ne giderek anlaşmalı olarak boşanan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı ikilisinden Subaşı ilk olarak sosyal medya hamlesi yaptı. Gelişmelerin ardından Ilıcalı'nın Subaşı'ya aylık 125 bin TL nafaka ödeyeceği ve bir ev vereceği iddia edildi.

    Dün Silivri Adliyesi'ne giderek anlaşmalı olarak boşanan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı ikilisinden Subaşı ilk olarak sosyal medya hamlesi yaptı. Gelişmelerin ardından Ilıcalı'nın Subaşı'ya aylık 125 bin TL nafaka ödeyeceği ve bir ev vereceği iddia edildi.

  2. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı 1 yıl 2 ay süren evliliklerini dün Silivri Adliyesi'nde noktaladı.

    Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı 1 yıl 2 ay süren evliliklerini dün Silivri Adliyesi'nde noktaladı.

  3. Ilıcalı boşandıktan sonra yaptığı açıklamada, "İkimiz de üzgünüz, yürümedi. Hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

    Ilıcalı boşandıktan sonra yaptığı açıklamada, "İkimiz de üzgünüz, yürümedi. Hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

  4. Subaşı boşanmanın ardından bir açıklama yapmadı ama sosyal medya hesabından bir değişikliğe gitti.

    Subaşı boşanmanın ardından bir açıklama yapmadı ama sosyal medya hesabından bir değişikliğe gitti.

  5. Yaklaşık 3 milyon takipçili Instagram hesabını sık kullanan Subaşı'nın boşandıktan sonra ilk işi Ilıcalı soyadını hesabından silmek oldu.

    Yaklaşık 3 milyon takipçili Instagram hesabını sık kullanan Subaşı'nın boşandıktan sonra ilk işi Ilıcalı soyadını hesabından silmek oldu.

  6. Öte yandan Subaşı, Ilıcalı ile olan fotoğraflarını ise henüz hesabından kaldırmadı.

    Öte yandan Subaşı, Ilıcalı ile olan fotoğraflarını ise henüz hesabından kaldırmadı.

  7. Öte yandan boşanmanın ardından Ilıcalı'nın Subaşı'na aylık 125 bin TL nafaka ödeyeceği ve bir ev vereceği iddia edildi.

    Öte yandan boşanmanın ardından Ilıcalı'nın Subaşı'na aylık 125 bin TL nafaka ödeyeceği ve bir ev vereceği iddia edildi.

  8. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı 1 yıl 2 aylık evliliklerini Silivri Adliyesi'ne giderek 9 dakikada bitirdi. Duruşmanın ardından konuşan Ilıcalı, "Boşandığımız için üzgünüz, hakkımızdaki iddialar asılsız" dedi. Giydiği tişörtte Gandi'nin söze yer alan Şeyma Subaşı'nın ise Instagram paylaşımları dikkat çekti. Subaşı'nın İşte ünlü çiftin ayrılığıyla ilgili detaylar ve geçmişten bugüne Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı birlikteliğinin hikayesi...

    Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı 1 yıl 2 aylık evliliklerini Silivri Adliyesi'ne giderek 9 dakikada bitirdi. Duruşmanın ardından konuşan Ilıcalı, "Boşandığımız için üzgünüz, hakkımızdaki iddialar asılsız" dedi. Giydiği tişörtte Gandi'nin söze yer alan Şeyma Subaşı'nın ise Instagram paylaşımları dikkat çekti. Subaşı'nın İşte ünlü çiftin ayrılığıyla ilgili detaylar ve geçmişten bugüne Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı birlikteliğinin hikayesi...

  9. Şeyma Subaşı sabah 11.30 sularından Instagram hesabınını hikaye bölümünde 'Günaydın' mesajlı bir fotoğraf paylaştı.

    Şeyma Subaşı sabah 11.30 sularından Instagram hesabınını hikaye bölümünde 'Günaydın' mesajlı bir fotoğraf paylaştı.

  10. 14:00'te adliyeye gelen Subaşı, boşanma kararı sonrası 15.40'ta Bebek'te sahibi olduğu Healthyish Cafe'den fotoğraf paylaştı.

    14:00'te adliyeye gelen Subaşı, boşanma kararı sonrası 15.40'ta Bebek'te sahibi olduğu Healthyish Cafe'den fotoğraf paylaştı.

  11. Subaşı’nın adliyeye gelirken giymeyi tercih ettiği tişört de dikkat çekti. Subaşı’nın tişörtünde, Hindistan bağımsızlık hareketinin siyasi ve ruhani lideri olan Gandhi’nin "Dünyayı değiştirmek istiyorsan önce kendinden başla" sözü yer alıyordu.     İşte evlilileri 1 yıl 2 ay süren Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı birlikteliğinin hikayesi...

    Subaşı’nın adliyeye gelirken giymeyi tercih ettiği tişört de dikkat çekti. Subaşı’nın tişörtünde, Hindistan bağımsızlık hareketinin siyasi ve ruhani lideri olan Gandhi’nin "Dünyayı değiştirmek istiyorsan önce kendinden başla" sözü yer alıyordu. İşte evlilileri 1 yıl 2 ay süren Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı birlikteliğinin hikayesi...

  12. ST.TROPEZ’DE DÜĞÜN SİLİVRİ'DE AYRILIK  Ilıcalı'nın Var Mısın Yok Musun isimli yarışmayı yaptığı yıllarda programa katılan Şeyma Subaşı ünlü yapımcı ile burada tanıştı.

    ST.TROPEZ’DE DÜĞÜN SİLİVRİ'DE AYRILIK Ilıcalı'nın Var Mısın Yok Musun isimli yarışmayı yaptığı yıllarda programa katılan Şeyma Subaşı ünlü yapımcı ile burada tanıştı.

  13. O dönemde 19 yaşında olan ve Ilıcalı'ya "Varım" diyen Subaşı, yarışmadan 60 bin TL kazanarak ayrıldı.

    O dönemde 19 yaşında olan ve Ilıcalı'ya "Varım" diyen Subaşı, yarışmadan 60 bin TL kazanarak ayrıldı.

  14. Ardından Ilıcalı, Subaşı'yı bir yarışmanın kostüm tasarım ekibinde görevlendirdi.

    Ardından Ilıcalı, Subaşı'yı bir yarışmanın kostüm tasarım ekibinde görevlendirdi.

  15. Subaşı ile Ilıcalı bir süre birlikte olduktan sonra kız çocuklarını 2014 yılında dünyaya getirdi.

    Subaşı ile Ilıcalı bir süre birlikte olduktan sonra kız çocuklarını 2014 yılında dünyaya getirdi.

  16. ABD'de doğum yapan Subaşı ile 4. kez baba olan Ilıcalı çocuklarına Melisa ismini verdi.

    ABD'de doğum yapan Subaşı ile 4. kez baba olan Ilıcalı çocuklarına Melisa ismini verdi.

  17. İkili, geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa'nın sahil kasabası St.Tropez’de dünyaevine girdi.

    İkili, geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa'nın sahil kasabası St.Tropez’de dünyaevine girdi.

  18. Ilıcalı ile birlikteliği sonrası adını geniş kitlelere duyuran 28 yaşındaki Subaşı, kısa sürede sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekti.

    Ilıcalı ile birlikteliği sonrası adını geniş kitlelere duyuran 28 yaşındaki Subaşı, kısa sürede sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekti.

  19. Takipçi sayısını yaklaşık 3 milyona çıkararak fenomen haline dönüşen Ilıcalı, gezdiği ülkeler ve katıldığı etkinliklerle sosyal medyada ilgi odağı oldu.

    Takipçi sayısını yaklaşık 3 milyona çıkararak fenomen haline dönüşen Ilıcalı, gezdiği ülkeler ve katıldığı etkinliklerle sosyal medyada ilgi odağı oldu.

  20. 49 yaşındaki Ilıcalı, Subaşı'na geçtiğimiz günlerde ise Etiler-Bebek'te bir restoran açtı, işletmeciliğe adım atan Subaşı'nın mekanının açılışına birçok ünlü isim katıldı.

    49 yaşındaki Ilıcalı, Subaşı'na geçtiğimiz günlerde ise Etiler-Bebek'te bir restoran açtı, işletmeciliğe adım atan Subaşı'nın mekanının açılışına birçok ünlü isim katıldı.