İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

3.Sezon Yeniliklerle Başladı!

atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova’da yeni sezon için hazırlıkların tamamlanmasının ardından, oyuncular sette bir araya geldi ve 3. sezonun ilk sahneleri çekilmeye başlandı.

  1. İlk 2 sezonda çok başarılı bir performans ortaya koyan dizinin ekibi, elde edilen reytinglerin yüksekliği ile de gururlu bir dönem geçirmişti. Bir Zamanlar Çukurova’nın tek gururu Türkiye’deki reytingler değildi.

    İlk 2 sezonda çok başarılı bir performans ortaya koyan dizinin ekibi, elde edilen reytinglerin yüksekliği ile de gururlu bir dönem geçirmişti. Bir Zamanlar Çukurova’nın tek gururu Türkiye’deki reytingler değildi.

  2. Türk dizilerinin satışlarının azalmaya başladığı son 2 yıllık dönemde yurt dışında en çok ilgi gören yapım da Bir Zamanlar Çukurova oldu&#8230; Dizi şimdiye kadar 55 ülkeye satılarak önemli bir başarı elde etti.  <br>  Dizinin 64. bölüm çekimlerinin yapılmaya başlandığını bu fotoğraf karesi anlatmaya yetiyor.

    Türk dizilerinin satışlarının azalmaya başladığı son 2 yıllık dönemde yurt dışında en çok ilgi gören yapım da Bir Zamanlar Çukurova oldu… Dizi şimdiye kadar 55 ülkeye satılarak önemli bir başarı elde etti.
    Dizinin 64. bölüm çekimlerinin yapılmaya başlandığını bu fotoğraf karesi anlatmaya yetiyor.

  3. Dizinin 3. sezonunu heyecanla bekleyen hayranlar için yenilikler de bir bir gerçekleşiyor&#8230; Nazan Kesal&#8217;ın diziye katılacağı Mart ayında ortaya çıkmış ve büyük destek bulmuştu. Nazan Kesal&#8217;ın yer aldığı bölümlerin dizide önemli bir değişime sebep olması bekleniyor.  <br>  Bir başka sürpriz ise Furkan Palalı oldu. Ünlü oyuncu, yeni sezonda dizide önemli bir roller izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni bir imaja bürünen Palalı, hayranlarını şaşırtmaya geliyor. Furkan Palalı, Eylül aynıda diziye başlayacağını da röportajında ifade etti.

    Dizinin 3. sezonunu heyecanla bekleyen hayranlar için yenilikler de bir bir gerçekleşiyor… Nazan Kesal’ın diziye katılacağı Mart ayında ortaya çıkmış ve büyük destek bulmuştu. Nazan Kesal’ın yer aldığı bölümlerin dizide önemli bir değişime sebep olması bekleniyor.
    Bir başka sürpriz ise Furkan Palalı oldu. Ünlü oyuncu, yeni sezonda dizide önemli bir roller izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni bir imaja bürünen Palalı, hayranlarını şaşırtmaya geliyor. Furkan Palalı, Eylül aynıda diziye başlayacağını da röportajında ifade etti.

  4. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Gürses ve Kerem Alışık dizinin başrolünde bulunuyor.  <br>  Yapıma sonradan katılan ve önemli katkılarda bulunan Esra Dermancıoğlu ve Melike İpek Yalova da büyük beğeni toplamıştı.  Bülent Polat, Selin Yeninci ve Serpil Tamur da dikkat çeken performansları ile diziye önemli katkılarda bulundu.

    Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Gürses ve Kerem Alışık dizinin başrolünde bulunuyor.
    Yapıma sonradan katılan ve önemli katkılarda bulunan Esra Dermancıoğlu ve Melike İpek Yalova da büyük beğeni toplamıştı. Bülent Polat, Selin Yeninci ve Serpil Tamur da dikkat çeken performansları ile diziye önemli katkılarda bulundu.