İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yüksek Bütçeli Diziden Finali Kararı

Show TV ekranlarının büyük umutlarla başlayan, yüksek bütçeli dizisi Alev Alev'den finali kararı geldi. Perşembe günü sıkı rakipleri olan dizinin karşısına bir de Kanal D'nin Camdaki Kız dizisi eklenince final kararı kesinleşti.

  1. Perşembe akşamları yayınlanan Show TV dizisi Alev Alev'den gelen haberler kötü. Her hafta giderek düşen reytingler sonucu kanal final kararı aldı. 2. sezonda da devam etme umudu olan dizi maalesef 28. bölümü ile erken final yapacak.

    Perşembe akşamları yayınlanan Show TV dizisi Alev Alev'den gelen haberler kötü. Her hafta giderek düşen reytingler sonucu kanal final kararı aldı. 2. sezonda da devam etme umudu olan dizi maalesef 28. bölümü ile erken final yapacak.

  2. Netflix?te yayınlanan ve Fransız yapımı olan Alevlerin Ardından isimli dizinin uyarlaması olarak ekrana gelen Alev Alev, fragmanları ile büyük ses getirmiş bir süre sosyal medyanın konusu oldu. 3 kadının savaşını anlatan dizinin hem konusu hem de oyuncu kadrosu tam not almıştı.

    Netflix?te yayınlanan ve Fransız yapımı olan Alevlerin Ardından isimli dizinin uyarlaması olarak ekrana gelen Alev Alev, fragmanları ile büyük ses getirmiş bir süre sosyal medyanın konusu oldu. 3 kadının savaşını anlatan dizinin hem konusu hem de oyuncu kadrosu tam not almıştı.

  3. İlk bölümlerinin ilgiyle takip edildiği ve reyting listelerinde iddialı olan dizinin başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Berkay Ateş, Berker Güven ve Cihangir Ceyhan gibi genç isimlerin yanı sıra Zuhal Olcay gibi usta isimlerde var.

    İlk bölümlerinin ilgiyle takip edildiği ve reyting listelerinde iddialı olan dizinin başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Berkay Ateş, Berker Güven ve Cihangir Ceyhan gibi genç isimlerin yanı sıra Zuhal Olcay gibi usta isimlerde var.

  4. Dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu çok güçlü olsa da daha fazla rakipleri karşısında direnemeyen diziden sonunda erken final kararı geldi.

    Dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu çok güçlü olsa da daha fazla rakipleri karşısında direnemeyen diziden sonunda erken final kararı geldi.

  5. Reytingleri geçen hafta da beklentinin altında kalınca kanal 28. bölümde final kararı verdi. Buna göre, bu akşam 24. bölümü yayınlanacak olan dizi, 20 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak bölümle ekrana veda edecek.

    Reytingleri geçen hafta da beklentinin altında kalınca kanal 28. bölümde final kararı verdi. Buna göre, bu akşam 24. bölümü yayınlanacak olan dizi, 20 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak bölümle ekrana veda edecek.