İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Zirvedeki Program Herkesi Şaşırttı

25 Nisan 2021 günü reyting sonuçları Hercai, Menajerimi, Kefaret ve Survivor'u hüsrana uğrattı. Zirvedeki program herkesi şaşırttı

  1. Dicle, gerçeği Feris'e söyleyip söylememe konusunda kararsız kaldı. Çınar'ın İspanyol oyuncusu Jose, bir reklam çekimi için İstanbul'a geldiği Menajerimi Ara'nın son bölümü reytinglerde ilk 10'da kendisine yer bulamadı.

    Dicle, gerçeği Feris'e söyleyip söylememe konusunda kararsız kaldı. Çınar'ın İspanyol oyuncusu Jose, bir reklam çekimi için İstanbul'a geldiği Menajerimi Ara'nın son bölümü reytinglerde ilk 10'da kendisine yer bulamadı.

  2. Arzu para kazanmak için yeni yollar arayışındayken Meltem, Alp ile ilginç ve alışılmamış bir anlaşma yaparak yeni bir hayata adım attığı Kefaret'in son bölümü reytinglerde umduğu başarıyı sağlayamadı.

    Arzu para kazanmak için yeni yollar arayışındayken Meltem, Alp ile ilginç ve alışılmamış bir anlaşma yaparak yeni bir hayata adım attığı Kefaret'in son bölümü reytinglerde umduğu başarıyı sağlayamadı.

  3. Survivor 2021 yarışmasında iki takım da yeni haftanın ikinci dokunulmazlık yarışını gerçekleştirdi. Heyecanın doruk noktaya ulaştığı Survivor reytinglerde zirve yarışına dahil oldu.

    Survivor 2021 yarışmasında iki takım da yeni haftanın ikinci dokunulmazlık yarışını gerçekleştirdi. Heyecanın doruk noktaya ulaştığı Survivor reytinglerde zirve yarışına dahil oldu.

  4. 3 yıldır ATV'de ekrana gelen Hercai dün akşamki bölümüyle final yaptı. Reyyan ve Miran'ın mutlu sona ulaştığı Hercai reytinglerde hüsrana uğradı.

    3 yıldır ATV'de ekrana gelen Hercai dün akşamki bölümüyle final yaptı. Reyyan ve Miran'ın mutlu sona ulaştığı Hercai reytinglerde hüsrana uğradı.

  5. 10 - Yol Arkadaşım (Show TV)

    10 - Yol Arkadaşım (Show TV)

  6. 9 - Kefaret (Fox TV)

    9 - Kefaret (Fox TV)

  7. 8 - Hercai Özet (ATV)

    8 - Hercai Özet (ATV)

  8. 7 - Haber Önü (Show TV)

    7 - Haber Önü (Show TV)

  9. 6 - Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar (ATV)

    6 - Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar (ATV)

  10. 5 - Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu (Fox TV)

    5 - Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu (Fox TV)

  11. 4 - Ana Haber (Show TV)

    4 - Ana Haber (Show TV)

  12. 3 - Survivor (TV8)

    3 - Survivor (TV8)

  13. 2 - Teşkilat Özet (TRT 1)

    2 - Teşkilat Özet (TRT 1)

  14. 1 - Teşkilat (TRT 1)

    1 - Teşkilat (TRT 1)