İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Masumlar Apartmanı'nın Başrolü Diziden Bakın Nasıl Ayrılacak

Masumlar Apartmanı dizisinden Farah Zeynep Abdullah'ın nasıl ayrılacağı ortaya çıktı. Masumlar Apartmanı sezon finali TRT1 ekranlarına damga vuracak.

  1. Masumlar Apartmanı'nın dün akşam yayımlanan yeni bölümü seyirciyi ilk başlarda sevindirse de sonlarına doğru oldukça üzdü. Birbirinden ünlü isimleri kadrosunda barındıran dizi TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasındaki yerini korurken dün akşamki bölümde çarpıcı gelişmeler yaşandı, seyirci ekranlara kilitlendi.

    Masumlar Apartmanı'nın dün akşam yayımlanan yeni bölümü seyirciyi ilk başlarda sevindirse de sonlarına doğru oldukça üzdü. Birbirinden ünlü isimleri kadrosunda barındıran dizi TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasındaki yerini korurken dün akşamki bölümde çarpıcı gelişmeler yaşandı, seyirci ekranlara kilitlendi.

  2. Gülben, hiç beklemediği bir anda Esat'ın annesiyle tanıştı. Gülben, bu tanışmayı kazasız belasız atlatsa da asıl sınavı Şennur?un yemek davetinde verdi. Esat'ın annesi Gülben'i çok sevdiğini söyledi. Gülben ise büyük mutluluk yaşadı.

    Gülben, hiç beklemediği bir anda Esat'ın annesiyle tanıştı. Gülben, bu tanışmayı kazasız belasız atlatsa da asıl sınavı Şennur?un yemek davetinde verdi. Esat'ın annesi Gülben'i çok sevdiğini söyledi. Gülben ise büyük mutluluk yaşadı.

  3. Ancak daha sonra Gülben'le buluşan Esat'ın annesi Şennur ona temizlik hastalığı olduğunu ve bunun çok zor bir durum olduğunu söyledi.

    Ancak daha sonra Gülben'le buluşan Esat'ın annesi Şennur ona temizlik hastalığı olduğunu ve bunun çok zor bir durum olduğunu söyledi.

  4. Esat'ın annesi Şennur, Gülben'e "Bu adam işten gelecek evin içine alacak mısın onu soymadan? Evde huzurunuz olmayacak. Gün gelecek aynı odada bile uyuyamayacaksınız. Bu hastalığı araştırdım. Tek yolu var tedavi olmak. Ne biz seni oyalayalım ne de sen bizi oyala" dedi.

    Esat'ın annesi Şennur, Gülben'e "Bu adam işten gelecek evin içine alacak mısın onu soymadan? Evde huzurunuz olmayacak. Gün gelecek aynı odada bile uyuyamayacaksınız. Bu hastalığı araştırdım. Tek yolu var tedavi olmak. Ne biz seni oyalayalım ne de sen bizi oyala" dedi.

  5. Gülben ise, Şennur'un Esat'la evlenmek için uygun olmadığını söylemesiyle büyük bir yıkım yaşadı.

    Gülben ise, Şennur'un Esat'la evlenmek için uygun olmadığını söylemesiyle büyük bir yıkım yaşadı.

  6. Masumlar Apartmanı son bölümde İnci, Naci'den kendisine gerçekleri açıklamasını istedi. Naci ise Han'ın kendisine yaptıklarıyla ilgili tek bir cümle bile söylemedi. Han'ı çöplükte bulan İnci, Safiye'nin karanlıkla ilgili sözlerini sordu.

    Masumlar Apartmanı son bölümde İnci, Naci'den kendisine gerçekleri açıklamasını istedi. Naci ise Han'ın kendisine yaptıklarıyla ilgili tek bir cümle bile söylemedi. Han'ı çöplükte bulan İnci, Safiye'nin karanlıkla ilgili sözlerini sordu.

  7. Naci'nin her şeyi anlattığını düşünen Han ise Naci'yi neden apartmanın kazan dairesine kapatmak zorunda kaldığını açıkladı. İnci ise duyduğu gerçeklerle büyük bir şok yaşadı.

    Naci'nin her şeyi anlattığını düşünen Han ise Naci'yi neden apartmanın kazan dairesine kapatmak zorunda kaldığını açıkladı. İnci ise duyduğu gerçeklerle büyük bir şok yaşadı.

  8. Han'ın karanlık yüzünü gören İnci ise nikah yüzünü attı. Han'ın gitmemesi için yalvardığı İnci ona tokatlar atarak eşini terk etti.

    Han'ın karanlık yüzünü gören İnci ise nikah yüzünü attı. Han'ın gitmemesi için yalvardığı İnci ona tokatlar atarak eşini terk etti.

  9. Masumlar Apartmanı'ndan geçtiğimiz hafta Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılacağı iddia edildi. Farah Zeynep'in nasıl diziden çıkacağı ise ortaya çıktı.

    Masumlar Apartmanı'ndan geçtiğimiz hafta Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılacağı iddia edildi. Farah Zeynep'in nasıl diziden çıkacağı ise ortaya çıktı.

  10. Masumlar Apartmanı sezon finaline Farah Zeynep Abdullah'ın hayat verdiği İnci'nin ölümü damga vuracak.  İnci'nin ölümü eşi Han'ı darmadağın ediyor.

    Masumlar Apartmanı sezon finaline Farah Zeynep Abdullah'ın hayat verdiği İnci'nin ölümü damga vuracak. İnci'nin ölümü eşi Han'ı darmadağın ediyor.

  11. Han yol arkadaşını sarsıcı bir şekilde kaybetmenin şokuyla çıldırıyor. Diziden kendi isteğiyle ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın nasıl öleceği ise merak konusu...

    Han yol arkadaşını sarsıcı bir şekilde kaybetmenin şokuyla çıldırıyor. Diziden kendi isteğiyle ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın nasıl öleceği ise merak konusu...

  12. Öte yandan Farah Zeynep Abdullah, çok yorulduğunu belirterek ayrılmak istediğini dile getirmişti.

    Öte yandan Farah Zeynep Abdullah, çok yorulduğunu belirterek ayrılmak istediğini dile getirmişti.