Manavgat'ta Çiftliği Yanan Ünlü İsim Üzüntüden Felç Geçirdi

ANTALYA MANAVGAT orman yangınında eski manken Tuğba Özay'ın çiftliği de yanarak kül oldu! Tuğba Özay, sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Özay'ın felç geçirdiği öğrenildi.

  1. Dün öğle saatlerinde Manavgat'ın Yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ediyor. Yangının olduğu bölgede  çiftliği bulunan eski manken Tuğba Özay'ın çiftliği de hasar gördü. Özay sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

    Dün öğle saatlerinde Manavgat'ın Yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ediyor. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken Tuğba Özay'ın çiftliği de hasar gördü. Özay sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

  2. Tuğba Özay sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

    Tuğba Özay sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

  3. "Ben felç geçirdim arkadaşlar! Her yer yandı"  <br>  Tuğba Özay, bu çağrının ardından hastaneye kaldırıldığını ve felç geçirdiğini açıkladı.     Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak; "Ben felç geçirdim arkadaşlar. Her yer yandı, her şeyimiz çiftliğimiz, evimiz her şey... Dünden beri yalvarıyorum destek istiyorum. Ben felç geçirdim kollarım hiçbir yerim tutmuyor" diye konuştu.

    "Ben felç geçirdim arkadaşlar! Her yer yandı"
    Tuğba Özay, bu çağrının ardından hastaneye kaldırıldığını ve felç geçirdiğini açıkladı. Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak; "Ben felç geçirdim arkadaşlar. Her yer yandı, her şeyimiz çiftliğimiz, evimiz her şey... Dünden beri yalvarıyorum destek istiyorum. Ben felç geçirdim kollarım hiçbir yerim tutmuyor" diye konuştu.

  4. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen Tuğba Özay, Manavgat'a gitmek üzere yola çıktı.

    Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen Tuğba Özay, Manavgat'a gitmek üzere yola çıktı.

  5. Yolda, sosyal medya hesabından video paylaşan Tuğba Özay ağlayarak çiftliğinin yandığını şu sözlerle dile getirdi:

    Yolda, sosyal medya hesabından video paylaşan Tuğba Özay ağlayarak çiftliğinin yandığını şu sözlerle dile getirdi:

  6. Yanıyoruz. Çiftliğimiz yanıyor, her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyurun. Şu an Manavgat'a yetişmeye çalışıyorum, ne olur sesimizi duyurun. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum, her yer yanıyor çiftliğimiz, evimiz, köyümüz...

    Yanıyoruz. Çiftliğimiz yanıyor, her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyurun. Şu an Manavgat'a yetişmeye çalışıyorum, ne olur sesimizi duyurun. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum, her yer yanıyor çiftliğimiz, evimiz, köyümüz...

  7. Çiftliği adeta cennetten bir parça gibiydi!  <br>  Tuğba Özay, cenneti andıran çiftliğinin görüntülerini Instagram'dan sık sık paylaşıyordu.      Özay, elleriyle emek verdiği ve ciddi bir yatırım yaptığı çiftliğindeki ağaçlarla nasıl ilgilendiğini böyle anlatmıştı:

    Çiftliği adeta cennetten bir parça gibiydi!
    Tuğba Özay, cenneti andıran çiftliğinin görüntülerini Instagram'dan sık sık paylaşıyordu. Özay, elleriyle emek verdiği ve ciddi bir yatırım yaptığı çiftliğindeki ağaçlarla nasıl ilgilendiğini böyle anlatmıştı:

  8. "Zeytin ağaçlarımız işinin ustaları tarafından budandı... Zeytin yapraklarımız hem insanlara hem hayvan dostlarımıza faydalı olmak İçin yolculuğuna çıktı...

    "Zeytin ağaçlarımız işinin ustaları tarafından budandı... Zeytin yapraklarımız hem insanlara hem hayvan dostlarımıza faydalı olmak İçin yolculuğuna çıktı...

  9. Keçiler bu yaprakları bayıla bayıla yerken sizler de muhakkak çayını tüketmelisiniz ... Zeytinyağlarımızın yanında zeytin yapraklarımız hediyedir bilginize ..

    Keçiler bu yaprakları bayıla bayıla yerken sizler de muhakkak çayını tüketmelisiniz ... Zeytinyağlarımızın yanında zeytin yapraklarımız hediyedir bilginize ..

  10. Özellikle şeker, tansiyon ve kolesterol sorunu yaşayanlar muhakkak uzman bir hekime danıştıktan sonra her gün bir bardak içmelidir...

    Özellikle şeker, tansiyon ve kolesterol sorunu yaşayanlar muhakkak uzman bir hekime danıştıktan sonra her gün bir bardak içmelidir...

  11. Ben bir bardak da değil bir yarım şişe bitiriyorum canlarım...

    Ben bir bardak da değil bir yarım şişe bitiriyorum canlarım...

  12. Sağlığınızı, kendinizi ihmal etmeyin."

    Sağlığınızı, kendinizi ihmal etmeyin."

  13. İşte Özay'ın Manavgat yangınında yok olan o çiftliğinin eski görüntüleri...

    İşte Özay'ın Manavgat yangınında yok olan o çiftliğinin eski görüntüleri...