Vadi İzleyicilerini Bu Sezon Neler Bekliyor ?

Dünyada milyonlarca hayran kitlesine sahip Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu ilk bölümüyle yine çok konuşulacak...

  1. Dünyada milyonlarca hayran kitlesine sahip Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu ilk bölümüyle yine çok konuşulacak...

    Dünyada milyonlarca hayran kitlesine sahip Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu ilk bölümüyle yine çok konuşulacak...

  2. İşte Kurtlar Vadisi Pusu ekibinin ağzında yeni sezona dair tüyolar...

    İşte Kurtlar Vadisi Pusu ekibinin ağzında yeni sezona dair tüyolar...

  3. Ayşe Çiğdem Batur (Savcı Leyla)

    Ayşe Çiğdem Batur (Savcı Leyla)

  4. İzleyiciler Savcı Leyla'nın şimdiye dek görmeye alıştıkları güçlü kadın imajının yanı sıra, onun bu sezon içerisinde yaşayacağı duygusal sürece de tanıklık edecek. Kurtlar Vadisi Pusu, gündeme dair önemli detayları ve gerçekleri ekrana taşımaya devam edecek.

    İzleyiciler Savcı Leyla'nın şimdiye dek görmeye alıştıkları güçlü kadın imajının yanı sıra, onun bu sezon içerisinde yaşayacağı duygusal sürece de tanıklık edecek. Kurtlar Vadisi Pusu, gündeme dair önemli detayları ve gerçekleri ekrana taşımaya devam edecek.

  5. Benim için de bu önemli misyonu yerine getiren dizinin kahramanlarından birine hayat vermek mutluluk verici. Kısaca, her zaman dediğim gibi "ölene kadar Kurtlar Vadisi'ndeyim!"

    Benim için de bu önemli misyonu yerine getiren dizinin kahramanlarından birine hayat vermek mutluluk verici. Kısaca, her zaman dediğim gibi "ölene kadar Kurtlar Vadisi'ndeyim!"

  6. <p><b>Adnan Erdoğan (Deli Hüsnü)</b></p>  Politik aksiyonda fenomen olan Kurtlar Vadisi bu yıl da izleyicisine heyecan, aksiyon ve hareketli sahneler vaat ediyor.

    Adnan Erdoğan (Deli Hüsnü)

    Politik aksiyonda fenomen olan Kurtlar Vadisi bu yıl da izleyicisine heyecan, aksiyon ve hareketli sahneler vaat ediyor.

  7. Gündemdeki olayların perde arkası, politik duruşlarla ilgili analizleri ve taraflar üstü bakışıyla dizi, son günlerde yaşananlara yine farklı perspektifler tutacak.

    Gündemdeki olayların perde arkası, politik duruşlarla ilgili analizleri ve taraflar üstü bakışıyla dizi, son günlerde yaşananlara yine farklı perspektifler tutacak.

  8. Düzen ve tertibi esas alan, ayrıntılarda kılı kırk yaran ama çoğu zaman önündeki duvara toslayan Deli Hüsnü her şeye rağmen bu sezon da Vadi'nin gülümseyen ve gülümseten yüzü olmayı sürdürecek.

    Düzen ve tertibi esas alan, ayrıntılarda kılı kırk yaran ama çoğu zaman önündeki duvara toslayan Deli Hüsnü her şeye rağmen bu sezon da Vadi'nin gülümseyen ve gülümseten yüzü olmayı sürdürecek.

  9. <p><b>Cahit Kayaoğlu (Cahit)</b></p>  Her sezon olduğu gibi büyük başarılara imza atan Kurtlar Vadisi Pusu 11. sezonunda da yine izleyicilerin düşünce sınırlarını zorlayıp, onları aydınlatmaya devam edecek.

    Cahit Kayaoğlu (Cahit)

    Her sezon olduğu gibi büyük başarılara imza atan Kurtlar Vadisi Pusu 11. sezonunda da yine izleyicilerin düşünce sınırlarını zorlayıp, onları aydınlatmaya devam edecek.

  10. Cahit, karakterinin bilinmedik yönlerini ve bugüne dek kullanmadığı özelliklerini büyük bir ustalıkla sergileyecek.

    Cahit, karakterinin bilinmedik yönlerini ve bugüne dek kullanmadığı özelliklerini büyük bir ustalıkla sergileyecek.

  11. Bu sezonla Cahit karakteri gerek fiziksel gerekse eylemsel anlamda büyük farklılıklarla izleyicisiyle buluşacak.

    Bu sezonla Cahit karakteri gerek fiziksel gerekse eylemsel anlamda büyük farklılıklarla izleyicisiyle buluşacak.

  12. <p><b>Hakan Boyav (Kara)</b></p>  Türkiye'nin önemli dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu merakla beklenen 11. sezonunda da yine sürprizlerle seyircisiyle buluşacak.

    Hakan Boyav (Kara)

    Türkiye'nin önemli dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu merakla beklenen 11. sezonunda da yine sürprizlerle seyircisiyle buluşacak.

  13. Bu sezon sürükleyici hikaye örgüsü yanı sıra ekibe yeni katılan oyuncularla ve teknik anlamda da güçlenerek ekranlarda olacak.

    Bu sezon sürükleyici hikaye örgüsü yanı sıra ekibe yeni katılan oyuncularla ve teknik anlamda da güçlenerek ekranlarda olacak.

  14. Sezon sonunda Suriye zindanlarında ekibiyle birlikte esir düşen Kara da yeni sürprizler ve sahneleriyle ekranlarda olacak. Kendi günümüzde kendi saatimizde, sevenlerimizle 11. sezonda kavuşmak dileğiyle...

    Sezon sonunda Suriye zindanlarında ekibiyle birlikte esir düşen Kara da yeni sürprizler ve sahneleriyle ekranlarda olacak. Kendi günümüzde kendi saatimizde, sevenlerimizle 11. sezonda kavuşmak dileğiyle...

  15. <p><b>Ali Buhara Mete (Akif)</b></p>  Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisi yeniliklere hazır olsun.

    Ali Buhara Mete (Akif)

    Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisi yeniliklere hazır olsun.

  16. Bu sezon, hikayesi, karakterleri ve görüntüleriyle büyük sürprizler var.

    Bu sezon, hikayesi, karakterleri ve görüntüleriyle büyük sürprizler var.

  17. Akif seyirciyi şaşırtmaya devam ederken onu daha yakından tanıyacağımız bir sezon olacağını düşünüyorum.

    Akif seyirciyi şaşırtmaya devam ederken onu daha yakından tanıyacağımız bir sezon olacağını düşünüyorum.

  18. <p><b>Gaye Gürsel (Safiye Karahanlı)</b></p>  Polat'ın kardeşi Safiye karakterini canlandırıyorum.

    Gaye Gürsel (Safiye Karahanlı)

    Polat'ın kardeşi Safiye karakterini canlandırıyorum.

  19. Kendisi yıllardır yurt dışında sakin bir hayat sürerken bir anda çıkar çatışmalarının ortasına düşecek.

    Kendisi yıllardır yurt dışında sakin bir hayat sürerken bir anda çıkar çatışmalarının ortasına düşecek.

  20. <p><b>Murat Parasayar (Sarp karakteri)</b></p>   Kurtlar Vadisi Pusu bu sezonda da izleyicisini ekran başına kilitleyecek diye düşünüyorum. Bu sezonun fenomeni de Sarp Bey olacak.

    Murat Parasayar (Sarp karakteri)

    Kurtlar Vadisi Pusu bu sezonda da izleyicisini ekran başına kilitleyecek diye düşünüyorum. Bu sezonun fenomeni de Sarp Bey olacak.

  21. <p><b>Alper Kut (Murat)</b></p>  Kurtlar Vadisi Pusu yine heyecanla dolu. Oynadığım Murat karakteri yeni baron adayı olarak diziye katılıyor. Murat yıllardır bu göreve hazırlanan bir karakter.

    Alper Kut (Murat)

    Kurtlar Vadisi Pusu yine heyecanla dolu. Oynadığım Murat karakteri yeni baron adayı olarak diziye katılıyor. Murat yıllardır bu göreve hazırlanan bir karakter.

  22. Murat karakterini çok sevdim ve bu sezon Kurtlar Vadisi Pusu'da oynamaktan çok mutluyum.

    Murat karakterini çok sevdim ve bu sezon Kurtlar Vadisi Pusu'da oynamaktan çok mutluyum.