Ev Hanımlarına Emeklilik Ne Zaman Başlayacak?

Ev hanımlarına emeklilikte son durum

  1. Emekli olmayı bekleyen binlerce ev hanımı, söz konusu emeklilik hakkı yasasının ne zaman çıkacağını sorguluyor. Konuya dair son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ev hanımlarına emeklilik hakkıyla alakalı yeni açıklamalarda bulundu.

    Emekli olmayı bekleyen binlerce ev hanımı, söz konusu emeklilik hakkı yasasının ne zaman çıkacağını sorguluyor. Konuya dair son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ev hanımlarına emeklilik hakkıyla alakalı yeni açıklamalarda bulundu.

  2. Ev hanımlarına emeklilik ne zaman başlayacak? Ev hanımlarına emeklilikte son durum - 2  BAKAN IŞIKHAN'DAN EV HANIMLARINA EMEKLİLİK HAKKI AÇIKLAMASI    Işıkhan, ev hanımlarına emeklilik hakkının getirilmesine yönelik çalışmalar hakkında ise "Bu da Cumhurbaşkanımızın mayıs ayındaki seçim dönemimizde önemli müjdeleri arasındaydı. İnşallah 5 yıllık dönem içerisinde ev kadınlarına bu iyileştirmeyi yapacağız. İsteğe bağlı sigortalı kapsamında üçte birlik prim desteğini devletimiz ödeyecek." açıklamasında bulundu.

    Ev hanımlarına emeklilik ne zaman başlayacak? Ev hanımlarına emeklilikte son durum - 2 BAKAN IŞIKHAN'DAN EV HANIMLARINA EMEKLİLİK HAKKI AÇIKLAMASI Işıkhan, ev hanımlarına emeklilik hakkının getirilmesine yönelik çalışmalar hakkında ise "Bu da Cumhurbaşkanımızın mayıs ayındaki seçim dönemimizde önemli müjdeleri arasındaydı. İnşallah 5 yıllık dönem içerisinde ev kadınlarına bu iyileştirmeyi yapacağız. İsteğe bağlı sigortalı kapsamında üçte birlik prim desteğini devletimiz ödeyecek." açıklamasında bulundu.

  3. EV HANIMLARINA EMEKLİLİK HAKKI NE ZAMAN ÇIKACAK?  <br>  Ev hanımlarına emeklilik hakkının ne zaman yasalaşacağı, emekli olmayı bekleyen ev hanımları tarafından sorgulanıyor.      Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İnşallah 5 yıllık dönem içerisinde ev kadınlarına bu iyileştirmeyi yapacağız." ifadelerinde bulundu.    Buna göre; Ev hanımlarına emeklilik hakkı, yapılacak 5 yıllık çalışma kapsamı sonrasında belli olacak.  <br>  EV HANIMLARINA EMEKLİLİK ŞARTLARI NELER?  <br>  Ev hanımlarına emeklilik şartları henüz belli olmadı.    Konuyla ilgili açıklamalar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

    EV HANIMLARINA EMEKLİLİK HAKKI NE ZAMAN ÇIKACAK?
    Ev hanımlarına emeklilik hakkının ne zaman yasalaşacağı, emekli olmayı bekleyen ev hanımları tarafından sorgulanıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İnşallah 5 yıllık dönem içerisinde ev kadınlarına bu iyileştirmeyi yapacağız." ifadelerinde bulundu. Buna göre; Ev hanımlarına emeklilik hakkı, yapılacak 5 yıllık çalışma kapsamı sonrasında belli olacak.
    EV HANIMLARINA EMEKLİLİK ŞARTLARI NELER?
    Ev hanımlarına emeklilik şartları henüz belli olmadı. Konuyla ilgili açıklamalar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.