Samsung Galaxy S5 Suya Ve Toza Dayanıklı

Samsung, yaptığı Galaxy S serisi ile yakaladığı başarı grafiğini yükseltmek için yeni modelini yakın bir zamanda tanıtmayı düşünüyor. Galaxy S5'de parmak izi tanıma ve 64 bit işlemci ve alüminyum kasa gibi farklı özellikleri ile geliyor.

  1. Samsung, yaptığı Galaxy S serisi ile yakaladığı başarı grafiğini yükseltmek için yeni modelini yakın bir zamanda tanıtmayı düşünüyor. Galaxy S5'de parmak izi tanıma ve 64 bit işlemci ve alüminyum kasa gibi farklı özellikleri ile geliyor.

    Samsung, yaptığı Galaxy S serisi ile yakaladığı başarı grafiğini yükseltmek için yeni modelini yakın bir zamanda tanıtmayı düşünüyor. Galaxy S5'de parmak izi tanıma ve 64 bit işlemci ve alüminyum kasa gibi farklı özellikleri ile geliyor.

  2. Samsung Galaxy S5 aynı zamanda suya ve toza dayanıklı olacağı söyleniyor

    Samsung Galaxy S5 aynı zamanda suya ve toza dayanıklı olacağı söyleniyor

  3. Galaxy S5'de ekran çerçevesi sanki yok gibi yekpare ekrandan oluşuyor.

    Galaxy S5'de ekran çerçevesi sanki yok gibi yekpare ekrandan oluşuyor.

  4. Klasik home tuşu yok. Galaxy S5, dokunma sensörü deneyimi sunan, yenilenmiş bir Home butonuna sahip: yani fiziksel Home butonu yok. Parlak Home butonu, cihazı daha da göz alıcı kılıyor.

    Klasik home tuşu yok. Galaxy S5, dokunma sensörü deneyimi sunan, yenilenmiş bir Home butonuna sahip: yani fiziksel Home butonu yok. Parlak Home butonu, cihazı daha da göz alıcı kılıyor.

  5. <b>işlemci:</b> 2GHz Exynos 5 OctaCore. Kullanıcılar ışık hızında bir deneyim yaşayacak. Galaxy S5 işletim sistemi ile ilgili olarak iki söylenti var ya Android 5.0 Key Lime Pie sürümü ya da Android 4.4 KitKat olacak.

    işlemci: 2GHz Exynos 5 OctaCore. Kullanıcılar ışık hızında bir deneyim yaşayacak. Galaxy S5 işletim sistemi ile ilgili olarak iki söylenti var ya Android 5.0 Key Lime Pie sürümü ya da Android 4.4 KitKat olacak.

  6. Kamera özellikleri olarak 16 megapiksel kamera ile gelmesini beklediğimiz Galaxy S5'de Carl Zeiss lens olacak. Buna ek olarak, 720p kalitede HD video çekebilme özelliğine sahip, 3.2 megapiksellik ön kamera bekleniyor.

    Kamera özellikleri olarak 16 megapiksel kamera ile gelmesini beklediğimiz Galaxy S5'de Carl Zeiss lens olacak. Buna ek olarak, 720p kalitede HD video çekebilme özelliğine sahip, 3.2 megapiksellik ön kamera bekleniyor.

  7. Galaxy S5'de hafıza beklentileri 32GB, 64GB ve 128GB. 3GB RAM ile çalışacağını düşündüğümüz Galaxy S5'in pili 3200mAh Li-ion olacak, ki bu da sizlere Galaxy S4'e göre yarı yarıya artmış bir pil ömrü avantajı sağlayacak.

    Galaxy S5'de hafıza beklentileri 32GB, 64GB ve 128GB. 3GB RAM ile çalışacağını düşündüğümüz Galaxy S5'in pili 3200mAh Li-ion olacak, ki bu da sizlere Galaxy S4'e göre yarı yarıya artmış bir pil ömrü avantajı sağlayacak.

  8. Samsung, Galaxy S5'in lansmanını 2014 yılının ilk çeyreğinde yapması bekleniyor.

    Samsung, Galaxy S5'in lansmanını 2014 yılının ilk çeyreğinde yapması bekleniyor.