Müthiş İddia!

Türk spor basını bugün birbirinden önemli haberlerin, transfer iddialarının altına imza attı. İşte o haberler...

  1. <p><b>SNEIJDER - NANI TAKASI </b></p>  İngiltere'nin önemli gazetelerinden Daily Express, Wesley Sneijder'in sezon başı transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine gelen Manchester United'li Nani ile takas edilebileceğini belirterek bununla ilgili bir habere imza attı. Haberde tekrar Chelsea'nin başına geçen Mourinho'nun da istediği yıldız oyuncunun da Premier Lig'e sıcak baktığı ifade edildi.

    SNEIJDER - NANI TAKASI

    İngiltere'nin önemli gazetelerinden Daily Express, Wesley Sneijder'in sezon başı transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine gelen Manchester United'li Nani ile takas edilebileceğini belirterek bununla ilgili bir habere imza attı. Haberde tekrar Chelsea'nin başına geçen Mourinho'nun da istediği yıldız oyuncunun da Premier Lig'e sıcak baktığı ifade edildi.

  2. <p><b>EBOUE'NİN YERİNE...</b></p>   Galatasaray, bu ara transferde de çok büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Polonya basını tarafından ortaya atılan müthiş iddiaya göre Galatasaray, Dani Alves'in peşine düştü. Haberde Avrupa'nın elit kulüpleri arasına girmek için hedef büyüten G.Saray'ın bu amaç doğrultusunda yıldız futbolcuyu listesine aldığı belirtildi.

    EBOUE'NİN YERİNE...

    Galatasaray, bu ara transferde de çok büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Polonya basını tarafından ortaya atılan müthiş iddiaya göre Galatasaray, Dani Alves'in peşine düştü. Haberde Avrupa'nın elit kulüpleri arasına girmek için hedef büyüten G.Saray'ın bu amaç doğrultusunda yıldız futbolcuyu listesine aldığı belirtildi.

  3. <p><b>BILIC'İN AKLI ONDA </b></p>  Club Brugge'ün Brundili santrforu Mohammed Tchite'nin menajeri Alfred Raoul, oyuncusuna Beşiktaş'ın talip olduğunu ileri sürdü. HNL gazetesine konuşan Raoul, "Club Brugge'den ayrılıp ayrılmayacağı konusunda kararı Tchite kendisi verecek. Türkiye'den Beşiktaş ve Eskişehirspor teklifte bulundu. Rusya ve Çin'den bazı takımlar da bu konuda istekli" dedi.

    BILIC'İN AKLI ONDA

    Club Brugge'ün Brundili santrforu Mohammed Tchite'nin menajeri Alfred Raoul, oyuncusuna Beşiktaş'ın talip olduğunu ileri sürdü. HNL gazetesine konuşan Raoul, "Club Brugge'den ayrılıp ayrılmayacağı konusunda kararı Tchite kendisi verecek. Türkiye'den Beşiktaş ve Eskişehirspor teklifte bulundu. Rusya ve Çin'den bazı takımlar da bu konuda istekli" dedi.

  4. <p><b>YANAL'İN YENİ ALEX'İ </b></p>  Sao Paulo'nun yıldızı Ganso, Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini ilk kez açıkça dile getirdi. Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe'nin yanı sıra İtalya ve Fransa'dan da teklifler aldığını belirterek "Bu durum benim için gurur verici" ifadesini kullandı. Ülkesinde "Alex'in veliahtı" olarak gösterilen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, ara transferde Fenerbahçe'nin bir numaralı hedefi.

    YANAL'İN YENİ ALEX'İ

    Sao Paulo'nun yıldızı Ganso, Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini ilk kez açıkça dile getirdi. Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe'nin yanı sıra İtalya ve Fransa'dan da teklifler aldığını belirterek "Bu durum benim için gurur verici" ifadesini kullandı. Ülkesinde "Alex'in veliahtı" olarak gösterilen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, ara transferde Fenerbahçe'nin bir numaralı hedefi.

  5. <p><b>MENAJER KUYT! </b></p>  Milli Takımımız'ı Kadıköy'de yıkan isimlerden biri olan Jeremain Lens Fenerbahçe'nin transfer listesine girdi... Sarı-Lacivertli yönetim devre arasında Ukrayna kulübü Dinamo Kiev'in kapısını çalma kararı aldı. Kuyt'ın Fenerbahçe'de oynamasının Lens'in transferinde yönetime büyük bir kolaylık sağlayacağı ifade ediliyor.

    MENAJER KUYT!

    Milli Takımımız'ı Kadıköy'de yıkan isimlerden biri olan Jeremain Lens Fenerbahçe'nin transfer listesine girdi... Sarı-Lacivertli yönetim devre arasında Ukrayna kulübü Dinamo Kiev'in kapısını çalma kararı aldı. Kuyt'ın Fenerbahçe'de oynamasının Lens'in transferinde yönetime büyük bir kolaylık sağlayacağı ifade ediliyor.

  6. <p><b>RIERA'NIN BAVULU HAZIR </b></p>  G.Saray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Albert Riera devre arasında takımdan ayrılmayı kafasına koydu. Daha önce ayrılmayacağını belirten Riera, tribünde oturmaktan sıkıldığını belirterek, ocak ayında ülkesi İspanya'da dönme kararı aldı. G.Saray'ın Riera'nın yerine büyük bir ihtimalle kadrosuna Carlinhos'u katacak.

    RIERA'NIN BAVULU HAZIR

    G.Saray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Albert Riera devre arasında takımdan ayrılmayı kafasına koydu. Daha önce ayrılmayacağını belirten Riera, tribünde oturmaktan sıkıldığını belirterek, ocak ayında ülkesi İspanya'da dönme kararı aldı. G.Saray'ın Riera'nın yerine büyük bir ihtimalle kadrosuna Carlinhos'u katacak.

  7. <p><b>SOW'DAN VAZGEÇMİYORLAR </b></p>  Fnerbahçe'de inişli çıkışlı grafiğiyle dikkatleri çeken Moussa Sow sezon başında birçok Katar kulübünden teklif almasına rağmen takımdan ayrılmamıştı... Senegalli yıldıza Al Rayyan ve Al Sadd'ın yeniden talip olduğu öğrenildi. İki kulübün önümüzdeki günlende Fenerbahçe yönetiminin kapısını çalması bekleniyor.

    SOW'DAN VAZGEÇMİYORLAR

    Fnerbahçe'de inişli çıkışlı grafiğiyle dikkatleri çeken Moussa Sow sezon başında birçok Katar kulübünden teklif almasına rağmen takımdan ayrılmamıştı... Senegalli yıldıza Al Rayyan ve Al Sadd'ın yeniden talip olduğu öğrenildi. İki kulübün önümüzdeki günlende Fenerbahçe yönetiminin kapısını çalması bekleniyor.

  8. <p><b>KARA HABER </b></p>  Beşiktaş'a transferi gündemde olan Ronaldinho'nun sağ baldırında 3. derece yırtık tespit edilirken, yıldız futbolcunun sahalara dönmesinin uzun sürebileceği açıklandı. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir gazeteye verdiği demeçte Ronaldinho'nun menajeri ile görüşmeler yaptıklarını belirtmiş ve bu oyuncunun Ocak ayında Beşiktaş forması giyebileceğini açıklamıştı.

    KARA HABER

    Beşiktaş'a transferi gündemde olan Ronaldinho'nun sağ baldırında 3. derece yırtık tespit edilirken, yıldız futbolcunun sahalara dönmesinin uzun sürebileceği açıklandı. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir gazeteye verdiği demeçte Ronaldinho'nun menajeri ile görüşmeler yaptıklarını belirtmiş ve bu oyuncunun Ocak ayında Beşiktaş forması giyebileceğini açıklamıştı.

  9. <p><b>RONALDO REZİL OLDU </b></p>  Portekizli yıldız Ronaldo'nun annesi, verdiği duygusal tepkilerden dolayı oğluna lakap takıldığını belirtti. Cristiano Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro, Real Madrid'in yıldız oyuncusunun gençlik yıllarındaki lakabının 'sulugöz' olduğunu söyledi. 28 yaşındaki Portekizlinin küçüklüğünde kendisine 'Küçük Arı' dendiği biliniyordu.

    RONALDO REZİL OLDU

    Portekizli yıldız Ronaldo'nun annesi, verdiği duygusal tepkilerden dolayı oğluna lakap takıldığını belirtti. Cristiano Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro, Real Madrid'in yıldız oyuncusunun gençlik yıllarındaki lakabının 'sulugöz' olduğunu söyledi. 28 yaşındaki Portekizlinin küçüklüğünde kendisine 'Küçük Arı' dendiği biliniyordu.

  10. <p><b>SNEIJDER'DEN ADA YORUMU </b></p>  Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder , "Ocak ayında Ada'ya gideceğim doğru değil. Mourinho sevdiğim ve değer verdiğim bir hoca ancak benim burada yapacak çok işim var. Mancini ile büyük başarılar yakalayacağımızdan en küçük bir endişem yok" dedi.

    SNEIJDER'DEN ADA YORUMU

    Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder , "Ocak ayında Ada'ya gideceğim doğru değil. Mourinho sevdiğim ve değer verdiğim bir hoca ancak benim burada yapacak çok işim var. Mancini ile büyük başarılar yakalayacağımızdan en küçük bir endişem yok" dedi.

  11. <p><b>ZİRVEDEN ÇIKAN SONUÇ </b></p>  G.Saray?da Roberto Mancini ve Bülent Tulun bayram sakinliğinde bir görüşme yapıp transfer için düğmeye bastı. Florya'da gerçekleşen teknik direktör ile sportif koordinatör zirvesinde transfer için resmi karar alınmadı ama ön bilgi paylaşımı oldu. Burak ve Sneijder'in kalmasını isteyen Mancini, Aralık ayında ligde iddialı olmaları durumunda sol bek istedi. Kolarov ve Carlinhos isimleri ilk sırada.

    ZİRVEDEN ÇIKAN SONUÇ

    G.Saray?da Roberto Mancini ve Bülent Tulun bayram sakinliğinde bir görüşme yapıp transfer için düğmeye bastı. Florya'da gerçekleşen teknik direktör ile sportif koordinatör zirvesinde transfer için resmi karar alınmadı ama ön bilgi paylaşımı oldu. Burak ve Sneijder'in kalmasını isteyen Mancini, Aralık ayında ligde iddialı olmaları durumunda sol bek istedi. Kolarov ve Carlinhos isimleri ilk sırada.

  12. <p><b>YOUTEBE'DEN İZLEMİŞ </b></p>  Sezon başında Fenerbahçe'den PAOK'a kiralık olarak giden Slovak yıldız Miroslav Stoch, "PAOK tanımadığım bir kulüp değildi ve nasıl gelişecekleri üzerine oldukça sıkı bir planları vardı. Youtube'dan taraftarları gördüm, heyecanlandım. AOK forması giymek ağır ve bizden beklenenleri yerine getirmeye çalışıyor. Çok genç oyunculardan kurulu, genç antrenörleri olan bir takımız" dedi.

    YOUTEBE'DEN İZLEMİŞ

    Sezon başında Fenerbahçe'den PAOK'a kiralık olarak giden Slovak yıldız Miroslav Stoch, "PAOK tanımadığım bir kulüp değildi ve nasıl gelişecekleri üzerine oldukça sıkı bir planları vardı. Youtube'dan taraftarları gördüm, heyecanlandım. AOK forması giymek ağır ve bizden beklenenleri yerine getirmeye çalışıyor. Çok genç oyunculardan kurulu, genç antrenörleri olan bir takımız" dedi.

  13. <p><b>YİNE VE YENİDEN... </b></p>  Amrabat'ı kiralayarak kontenjanı boşaltmayı düşünen Sarı-Kırmızılı yönetim, Manchester United'da forma giyen Nani ve Valencia'dan birisini almak için girişimlere 10 gün içinde başlayacak. Yönetim bir çok önemli ismi listesine alırken İngiliz basınında çıkan haberlere göre Galatasaray'ın radarında Manchester United'ın iki yıldızı var. Gazeteler ve internet siteleri, Sarı-Kırmızılılar'ın hedefindeki isimlerin Antonio Valencia ve Luis Nani olduğunu belirtti.

    YİNE VE YENİDEN...

    Amrabat'ı kiralayarak kontenjanı boşaltmayı düşünen Sarı-Kırmızılı yönetim, Manchester United'da forma giyen Nani ve Valencia'dan birisini almak için girişimlere 10 gün içinde başlayacak. Yönetim bir çok önemli ismi listesine alırken İngiliz basınında çıkan haberlere göre Galatasaray'ın radarında Manchester United'ın iki yıldızı var. Gazeteler ve internet siteleri, Sarı-Kırmızılılar'ın hedefindeki isimlerin Antonio Valencia ve Luis Nani olduğunu belirtti.

  14. <p><b>İKİ YOLCU VAR </b></p>  Galatasaray Ocak ayında transfer yapmak için şimdiden formüller arıyor... Albert Riera sorununu büyük ölçüde çözen Sarı-Kırmızılı yönetim İspanyol futbolcuya ocak ayında açıktan para vererek sözleşmesini fes edecek. Yönetim Amrabat ve Dany'i de ocak ayında kiraya vermeyi planlıyor. Teknik direktör Mancini bu 3 futbolcu hakkında şimdilik böyle bir karar alırken, bunu yönetim ile paylaşacağı da gelen haberler arasında.

    İKİ YOLCU VAR

    Galatasaray Ocak ayında transfer yapmak için şimdiden formüller arıyor... Albert Riera sorununu büyük ölçüde çözen Sarı-Kırmızılı yönetim İspanyol futbolcuya ocak ayında açıktan para vererek sözleşmesini fes edecek. Yönetim Amrabat ve Dany'i de ocak ayında kiraya vermeyi planlıyor. Teknik direktör Mancini bu 3 futbolcu hakkında şimdilik böyle bir karar alırken, bunu yönetim ile paylaşacağı da gelen haberler arasında.

  15. <p><b>MANCINI'NİN TALEBİ...</b></p>   Yabancı kontenjanı nedeniyle lig maçlarında sıkıntı yaşayan Galatasaray, Mehmet Ekici'nin peşinde. Son iddianın imzası ise Tobias Feldhoff. Nordsee Zeitung gazetesinde çalışan Feldhoff, Roberto Mancini'nin Werder Bremen'de mutlu olmayan Mehmet Ekici'yi istediğini, Galatasaray'ın Alman ekibiyle temasa geçtiğini iddia etti.

    MANCINI'NİN TALEBİ...

    Yabancı kontenjanı nedeniyle lig maçlarında sıkıntı yaşayan Galatasaray, Mehmet Ekici'nin peşinde. Son iddianın imzası ise Tobias Feldhoff. Nordsee Zeitung gazetesinde çalışan Feldhoff, Roberto Mancini'nin Werder Bremen'de mutlu olmayan Mehmet Ekici'yi istediğini, Galatasaray'ın Alman ekibiyle temasa geçtiğini iddia etti.

  16. <p><b>BILIC'TEN BURAK YORUMU </b></p>  Slaven Bilic: Burak Yılmaz çok iyi golcü. Eğer bir forvet, son 2 sezonda 60'ın üzerinde gol atmışsa, onun hakkında olumsuz yorum yapmak saçmalık...

    BILIC'TEN BURAK YORUMU

    Slaven Bilic: Burak Yılmaz çok iyi golcü. Eğer bir forvet, son 2 sezonda 60'ın üzerinde gol atmışsa, onun hakkında olumsuz yorum yapmak saçmalık...