MEB'den il içi yer değiştirme açıklaması

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Mart 2008 21:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Milli Eğitim Müdürlüklerine

Birinci hizmet bölgesinin D ve E sınıfı ilçelerinde 31 Temmuz 2008 tarihine kadar zorunlu hizmetini tamamlayacak öğretmenlerin isteğe bağlı olarak il içinde yer değiştirme isteğinde bulunup bulunamayacakları konusunda oluşan tereddütleri ortadan kaldırmak amacıyla bu konuda açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur.

2008 yılı il içi yer değiştirme kılavuzunda hizmet süresi ve hizmet puanı hesabında 31 Temmuz tarihinin esas alınacağı ve bu tarihe göre bulundukları eğitim kurumlarında 2 yılını dolduranların başvuruda bulunabilecekleri belirtilmiştir.

Buna göre Birinci hizmet bölgesinin D ve E sınıfı ilçelerinde görevli zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden 31 Temmuz tarihine göre son iki yılı bulundukları eğitim kurumunda çalışmak şartıyla,

- Farklı zorunlu hizmet bölgelerinde toplam 4 yıl çalışanlar,

- Aynı ilde toplam 5 yıl çalışanlar,

İsteğe bağlı olarak il içinde yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir. Belirtilen tarihe kadar zorunlu hizmetini tamamlayacak olanlar, ilsis-özlük modülünde "zorunlu hizmet durumu" menüsünden "zorunlu hizmetini tamamladı" seçeneğini yetki verilen taşra birimlerinden düzelttirdikten sonra elektronik ortamda başvuruda bulunabileceklerdir.

Bilgilerinize ve gergini rica ederim.

(İmza)

Hikmet ORMAN

Genel Müdür Yardımcısı V.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber