Sitemizde Yer Alan 11 Bini Aşkın Haberde Arama Yapabilirsiniz

Türkiye'de ilk defa "ASP.NET 2.0" sürümüyle yazılan, memurlar.net yazılımını geliştirmeye devam ediyoruz. Sitemiz Protech İnternet Ve Ajans Hizmetlerinin yazılım uzmanı Adnan Bilgen tarafından en son teknoloji kullanılarak geliştirilen yeni yazılım ile beraber, memurlar.net'te daha önce yaşadığımız yavaş açılma ve sayfa hatalarını minimum düzeye indirmiştik. Bugün ise memurlar.net'in "Arama" bölümünü tümüyle aktifleştirdik. Sitemiz arşivlerinde yer alan 11.000 habere, bundan sonra çok kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz. Peki arama bölümünü nasıl kullanmalıyız?

Haber Giriş : 22 Ekim 2004 00:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Arama bölümü altı bölümden oluşmaktadır.

1- Aranacak Metin: Bu bölüme tırnak veya artı işaretleri kullanmaya gerek olmaksızın, aramak istediğiniz tek kelime veya çoklu kelime gruplarını yazabilirsiniz.

2- Sadece başlıklarda ara: Haberler başlık ve detay olmak üzere iki bölümden oluşur. Başlıkta aramayı işaretlemeniz halinde "Arama", haber detayında değil sadece başlıkta gerçekleştirilecektir.

3- Arama yöntemi: Bu bölümde, "Sözcüklerin tümü", "Sözcüklerin herhangi biri" ve "İfadenin tamamı" olmak üzere üç seçeneğe göre arama yapılabilmektedir.

4- Aranacak bölüm: Bu bölümde sitemizde yer alan 6 ana kategoride veya 6 ana kategorinin tümünde seçenekleri bulunmaktadır.

5- Tarih: Aradığınız bilgiyi, "Bütün arşiv", "Son bir hafta", "Son iki hafta", "Son bir ay", "Son üç ay", "Son altı ay", "Son bir yıl" kıstaslarına göre arayabilirsiniz.

6- Sonuç sayısı: Her sayfada gösterilecek yaıt sayısını belirtir. 10, 25, 50 ve 100 olmak üzere 4 seçenek bulunmaktadır.

Arama bölümüne girmek için tıklayın.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber