Bayram dönüşü zincirleme kazada avukat ile kızı öldü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2008 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayram tatilinden dönerken Isparta'da meydana gelen zincirleme kazada hayatını kaybeden avukat Okan Candar ile kızı Melis Candar, memleketleri Sakarya'da gözyaşları içinde toprağa verildi.

Önceki gün Antalya- Isparta karayolunun Burdur il sınırı geçişindeki Karaboğazı mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında ölen Sakarya Barosu avukatı Okan Candar (49) ile kızı Melisa Ece Candar'ın (17) cenazeleri dün akşam saatlerinde Adapazarı Kurtuluş Mahallesi'ndeki evlerine getirildi. Kazadan 8 yaşındaki oğlu Bora ile birlikte yaralı olarak kurtulan Neziha Candar'a eşi ve kızının öldüğü bugün söylendi. Eşinin ve kızının ölüm haberini alan Neziha Candar fenalık geçirdi.

Okan Candar (49) ve kızı Melisa Ece Candar için Orhan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Sakarya Baro Başkanı Ali Rıza Acartürk, Candar'ın yakınları ve avukat arkadaşları katıldı. Baba-kız kılınan cenaze namazının ardından Emirdağ Aile Kabristanlığı'nda yan yana defnedildi. Cenaze töreni sırasında Candar'ın mesai arkadaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Antalya- Isparta karayolunun Burdur il sınırı geçişindeki Karaboğazı mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, ailesiyle birlikte bayram tatilinden dönen Okan Candar'ın kullandığı otomobil, kamyonetle çarpışmıştı. 3 aracın daha karıştığı zincirleme kazada avukat Okan Candar ile kızı Melisa Ece Candar hastaneye götürülürken yolda hayatlarını kaybetmişti. Aynı araçta bulunan sürücü Okan Candar'ın eşi 40 yaşındaki Neziha Candar ve 8 yaşındaki oğlu Bora Candar yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber