İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

9 Kasim 2002 tarihinde yapilacak KPDS için basvurular 9 Eylül Pazartesi günü basliyor.

Haber Giriş : 04 Haziran 2003 05:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
9 Kasim 2002 tarihinde yapilacak KPDS için basvurular 9 Eylül Pazartesi günü basliyor.

9 Kasim 2002 tarihinde yapilacak KPDS basvurular 9 Eylül Pazartesi günü baslayacak sinav ilani ile ilgili ayrintilar için tiklayin.
Kamu Personeli Yabanci Dil Bilgisi Seviyesinin Tespiti sinavi 9 Kasim 2002 tarihinde Ögrenci Seçme ve Yerlestirme Merkezi (ÖSYM) tarafindan Ankara ve Lefkosa'da, basvuran sayisinin fazla olmasi halinde ise uygun görülecek diger illerde yapilacaktir. Bu sinavlara katilmak isteyenler sinav müracaat formunu Valiliklerce Il ve Ilçe Milli Egitim Müdürlüklerinde kurulacak bürolardan veya Üniversite Rektörlüklerinden temin edeceklerdir. Bu sinava ait ayrintili bilgiler, sinav ücretleri vb. hususlar 2002 Kasim Dönemi Kamu Personeli Yabanci Dil Bilgisi Seviye Tespit Sinavi (KPDS) Kilavuzunda yer alacaktir.

KPDS için basvurular 9 Eylül 2002 Pazartesi günü baslayacak 20 Eylül 2002 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecektir. Adaylar büroya geldiklerinde, kendilerine önce sinav ücretini ilgili bankaya T.C. Kimlik Numaralarini vererek yatirmalari söylenecek, adaylar sinav ücretini yatirdiklarini gösteren Sinav Ücreti Banka Dekontunu görevli personele gösterdiklerinde, basvuru evraki kendilerine teslim edilecektir.

Adaylar Basvurma Belgelerini kilavuzdaki açiklamalara göre doldurduktan sonra Basvurma Belgelerini ve Sinav Ücreti Banka Dekontlarini en geç 20 Eylül 2002 tarihine kadar kendilerine en yakin Il/Ilçe Milli Egitim Müdürlüklerine veya Üniversite Rektörlüklerine teslim edeceklerdir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber