İşbirliği Teklifimizin İlk Hafta Sonuçları

Geçen hafta içerisinde kamuda çalışan ve bilgilerini paylaşmak isteyen arkadaşlarımızı memurlar.net'le işbirliğine çağırmıştık. İlk hafta yaptığımız görüşmeler sonunda bazı yeni arkadaşlarımız memurlar.net ailesine katıldı. Bizlere katılan ve içerik sağlayacak olan bu yeni editör arkadaşlarımıza aramıza hoş geldiniz diyoruz. Yeni editör arkadaşlarımızı tanımak için tıklayın.

Haber Giriş : 06 Aralık 2004 13:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapmış olduğumuz teklifler sonucunda,

1- Öğretmenlerin her türlü soru ve sorunları için Ahmet Kandemir

2- "Kredi, Burs ve Yurt sorunları" için Bilal Saygın,

3- İhale mevzuatına ve sorunlarına ilişkin Sayıştay'dan "zeynep",

4- Tüm kamu personelinin mali sorunlarına ilişkin olarak "Adil",

kullanıcı adlı arkadaşlarımız memurlar.net ziyaretçileri için özel içerik sağlayacak ve gelen soruları cevaplayacaktır.

Yukarıda yer verilen alan veya bu alanlar dışında (emeklilik, sağlık personeli teknik personel vb.) sitemize katkıda bulunmak isteyenleri aşağıdaki yazıyı okuyabilirler.


Memurlar.net'ten İşbirliği Daveti: Bilgilerimizi Paylaşalım...

Ülkemizin yaşadığı en önemli sorunlardan birisi 'bilgi tekeli'dir. Bizler, memurlar.net olarak, 3 yıldır bu 'bilgi tekeli'ni aşmaya ve sizleri her konuda bilgilendirmeye çalışmaktayız. Ulaşmış olduğumuz ziyaretçi sayısı ve sizlerin yoğun ilgisi bu konuda bir nebze de olsa başarılı olduğumuzu göstermektedir.

Ancak, memurlar.net olarak bizler, sunduğumuzun içeriğin yeterli olmadığını düşünüyoruz. Zira kamu kurum ve kuruluşlarında; çalıştığı göreve ilişkin detaylara vakıf, çalışkan çok sayıda memur arkadaş olduğuna bizzat şahidiz.

Bu çerçevede, 'Kurumsal Haber' başta olmak üzere memurlar.net'in içeriğine uygun alt başlıklarda değerlendirme, öneri, dosya hazırlayabilecek ve ziyaretçilerden gelen soruları cevaplayabilecek arkadaşlara işbirliği öneriyor ve memurlar.net'te içerik oluşturmaya davet ediyoruz.

Sitemize yapılacak tüm başvurular gizli tutulacak olup, başvurular değerlendirildikten sonra ilgili ziyaretçimize dönülecektir.

İrtibat için 0 312 418 61 58 nolu telefondan Sümeyra ERGİNCAN ile görüşülmesi gerekmektedir.

Memurlar.NET

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber