KPSS Taleplerini Bakan Yazıcı'ya Gönderdik

Adalet Bakanlığı bu yılın başında, hakimliğe ilişkin bir takvim açıklamıştı. Geçen hafta ise zabıt katipliğine ilişkin bir takvim yayımladı. Ancak, aylardır bir çok kez gündeme getirmemize, memurlar.net üyelerin isyan eden yorumlarına rağmen, KPSS takvimine ilişkin olarak hala en küçüğünden bir basın açıklaması dahi yapılmamıştır. Vatandaşa değer vermemenin örnekliğini gösteren bu durumu üyelerin yorumları ile birlikte Bakan Hayati Yazıcı'ya gönderdik.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Haziran 2009 00:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rahmetli sayın Muhsin Yazıcıoğlu Ocak 2008'de bir soru önergesi vermişti. Memurlar.net'in katkı sunduğu bir soru önergesine, Şubat 2008'de Sayın Murat Başesgioğlu tarafından verilen cevapta, bir takvim bulunmadığı şeklinde cevap verilmişti.

Devletin bir KPSS tercih takvimi hazırlayamamasındaki acizliği bu cevapta görmüştük.

Bu yıl, bu kez soru önergesine de gerek duymadan, üyelerimizin taleplerini, yaşanan sıkıntıyı, biriken öfkeyi manşetler halinde duyurduk. İstenen çok şey değildi. KPSS tercih işlemleri yılın hangi aylarında yapılıyordu. Tek istenen buydu. Ocak 2009'da gündeme getirdik. 6 Mayısta bir daha tekrarladık.

Sonuç değişmedi. Devlet yine vatandaşının çığlığını duymazdan geldi.

Maaşlarını bu halkın verdiği Devlet görevlileri yine kış uykusundaydı. Onların muhtemelen çok daha önemli ve muhim işleri vardı!

Söz konusu habere 20 sayfa yorum gelmişti. Üyelerimizin tepkilerini bir sonuç alınabilmesi umuduyla, bu kez Bakan Hayati Yazıcı'ya gönderdik.

Ziyaretçilerimize duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber