Öğrenim Kredi Borçları, 2005 Şubay Ayında Sorunsuz Öğrenilebilecek

07.01.2004 tarihinde yayımlamış olduğumuz bir haberde bir çok ziyaretçimizin Kredi ve Yurtlar Kurumu internet sitesinin devamlı server hatası vermesi veya sunucularının meşgul olması nedeniyle öğrenim ve katkı kredileri borçlarını öğrenemediklerini belirtmiş ve gerekli tedbilerin alınmasını istemiştik. Kredi ve Yurtlar Kurumundan sitemize gönderilen açıklamada, konuya ilişkin ihalenin 2004 Kasım ayında sonuçlandığı ve 2005 Şubat ayında yeni sistemin devereye gireceği belirtilmiştir. Açıklamayı görmek için başlığa tıklayın.

Haber Giriş : 08 Ocak 2005 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sayın Memurlar.net Yetkilisi,

07.01.2005 tarihi itibariyle internet sayfanızda bulunan Yurtkur BİM ile ilgili uyarınızı almış bulunmaktayız.

Öncelikle böyle bir uyarınız için teşekkürlerimi iletmek istedim.

Konu ile ilgili açıklamalarıma gelince; konu tarafımızdan da son derece ivedilikle takip edilmekte olup bilgimiz dahilindedir.

2004 yılında çıktığımız bölge ve yurt müdürlüklerimizin otomasyonu ile ilgili ihalemiz ancak kasım-2004 yılında sonuçlanmış olup, kurulum ve işletime açma Şubat-2005 tarihinde gerçekleşecektir.

Söz konusu ihale kapsamında 2Mbps olan internet hızımız 34Mbps olacak ve mevcut iletişim alt yapımız da çağın gereklerine uygun hale getirilecektir.

Ayrıca konu Sn. Genel Müdürümüz'ün bilgisi dahilindedir.

Kurumumuz, ülkemizin geleceği olan e-devlet yapılanmasında yerini alabilmesi için e-kurum olma gerçeğini son derece titizlikle yaptığı çalışmalarla da gerçekleştirme çabalarına devam etmektedir.

Saygılarımla.

Yurtkur

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber