'Sezer'e yüksek puanlıyı atamadığı için kızan Bakan Çelik, aksini kendisi yapıyor?'

Haber Giriş : 09 Ocak 2005 00:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul Müdürlügüne yapılan atamlarla ilgili yazınızı okudum. Açık yazmasa da hangi il olduğunu anladım. Çünkü orada iki-üç yıldır keyfi uygulamalar devam etmektedir. Adı gecen sahıslar da bildiğim kadar kadrolaşmaktan dolayı yargılandılar. Sonucun ne olduğunu bilmiyorum ama anlaşılan hiç hız kesmemişler..

Okul müdürlüğüne atanmak isteyen okul müdürleri, şube müdürleri öncelikli olarak atanmaları gerektiği halde, onların yerine başkaları atanmıştır. Bu durum insanların yüreğindeki adalet duygusunu sarstığı gibi, Milli Eğitim Bakanlığına olan güveni de alt düzeye indirmiştir. Düzce Akçakoca Anadolu Lisesi Müdürlüğüne kimlerin başvurduğunu ve kimin atandığını araştırsanız, üzücü sonuçlara ulaşırsınız.

Sayın Cumhurbaşkanına üçüncü sıradaki rektör adayını atadı diye kızanlar, beşinci sıradaki kişiyi müdür olarak atamışlardır. Üstelik önünde Yüksek Lisans yapmış ve yöneticilikte deneyimli adaylar varken... Ancak atamalarda siyasiler kadar, hak etmedikleri yerlere gelmek için siyasilerin önünde sekiz takla atan eğitimcilerin de günahı olduğunu unutmamak gerekir.. Bu durumun çalışma barışını bozması kaçınılmazdır. Konuyu il ilçe ve okul adını değiştirerek yazarsanız sevinirim.

Haberi yazan: Aytekin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber