Melih Gökçek binlerce adayın umutlarıyla oynadı

Ankara Büyüşehir Belediyesi 23 Şubat tarihinde yayımladığı ilan ile 325 itfaiye eri alımı için ilana çıktı. Başvurular, 01/03/2010-19/03/2010 tarihleri arasında şahsen alındı. İlana göre 3 katı kadar 1 Nisan'dan itibaren dayanıklılık testi ve sözlü mülakat alınacaktı. Bu ilana başvurmak için yüzlerce aday yurdun dört bir yanından Ankara'ya geldi. Sınavda mülakat olduğu için de, yine herkes torpil peşinde koşturdu. Ancak, Ankara Büyükşehir Belediyesi hiçbir neden belirtme nezaketi bile göstermeksizin, sınav duyurusunu iptal ettiğini açıklamıştır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Nisan 2010 00:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aşağıda memurlar.net'e ulaşan bazı iletilere yer verilmiştir:

* Yeldeğirmeni

Yaklaşık olarak 7000 kişinin bizzat başvuru yaptığı ve 975 kişinin mulakata çağrıldığı itfaiye alımları iptal edildi.
Sabahın erken saatlerinden gece yarısı 3 e kadar mulakatlar devam etti ve yüzlerce insan betonlarda taşların üzerinde perişan olduk ve çoğu insan il dışından geldiği için kalabilecekleri bir yer dahi yoktu.Şuan ise Ankara belediyesinin resmi sitesinde alım iptal edildi diyorlar ve resmi sitelerinde sadece basit bir yazı herhangi bir açıklama dahi yok.Lütfen memurlar.net bu haberi ana sayfanızda yayınlayın.Sizlerden rica ediyorum.İnsanların umutlarıyla oynadılar. Mağdur ettiler.Bu işsizlikte bide okadar yol parası verdik hem başvuru için hem mulakat için.Hazırlamamız gereken evrakları saymıyorum bile.Maddiyat bir yana resmen kandırıldık.Duygularımızla umutlarımızla oynandı.

ecem_nas

ne yapmaya çalışıyo bunlar bu kadar insanla dalga mı geçiyolar sabahtan akşama kadr mülakat için bekledik bir günümüz gitti yaa hayret yani nerde hata yapıyolar ki 1 ay beklediler başvurularda kaç gün sıralamaya bekledik nasıl hata yapıyolar hayret yani .. insanlar hiç boşuna açıklama beklemeyelim bence diyecekleri belli bi bahane uyduracaklar muhakkak eften püften zaten o sordukları soruları bence kendileri de bilmiyolardı boyle yapacaklarnı bilseydim mülakatta agzıma gelen her şeyi söylerdim

19cem

yaw arkadaşlar bu ne iştir...2-3 ay oldu ilan vereli,bırak ilanı sınav nerdeyse sonuçlanacak,mülakatların %80 yapıldı,pazartesi spora başlanacak,yapılan işe bak ayıptır yaw...arkadaşlar neler yapabiliriz bu işlerden anlayan arkdaşlar yazsın lütfen,o kadar mulakatta eziyet çektik inşallah kalan yerden devam ederler,bugün geçti artık yarın neler yapabiliriz onu tartışalım arkadaşlar...

ömer_faruk8346

arkadaşlar çok üzgünüm... ama içerden bana söylenen geri dönüşü yokmuş. ama bi açıklamada yapmıyorlar o kadar insanın umutları suya düştü bakalım haktan hayırlısı dua edlim arkadaşlar geri dönüşü olsun ama daha öncede dedim eger rızgımız varsa orda buna kimse engel olamaz yoksa zaten yapabilecek fazla bişey yok... allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

sanmayın üzülmüyorum benden çook kimse üzülemez ben işimi bıraktım olur umuduyla ama mevlam şimdilik kısmet etmedi ama hala umudum devam ediyor inşallah mülakatlara devam ederler. belki olmaz ama umutsuzluk daha kötü herkesten dilegim dua edelim arkadaşlar

duadan başka bi güç bu durumu kurtaramaz...


Ankara Büyükşehir Belediyesi, boy ve kilo ölçümleri ile bazı bölümlerin mülakat işlemlerini tamamlamasına ve bazı adayların ev adreslerine mülakata girmeye hak kazandıklarına dair bildirimde bulunulmuş olmasına rağmen, alım işlemlerini nedensiz bir şekilde iptal etmiştir. Büyükşehir belediyesi iptal açıklamasını yine nedensiz bir şekilde, büyükşehir belediyesinin web sitesinde ilan etmiştir.

İtfaiye eri alımına başvuran bir çok aday şimdi alımın neden iptal edildiğini merak etmektedir. Belediye yönetiminin bu konuyu açıklaması uygun olacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber